Salam semua, hari nie ramai sangat yang buat entry pasal Google Update PageRank kan? Sebenarnya Yan dapat tahu dari blog Bro Kulanz, pagi tadi baca dari blog dia. Tahniah tuk Bro Kulanz kerana mendapat PR4. Mula-mula Yan tengok pagi tadi blog Yan belum lagi dapat PR dari google, maybe time nie diorg belum update PR untuk blog Yan, Google PR buat berperingkat rupanya.

Dan syukur blog ini jugak telah menerima PR2 dari google PageRank, sebelum nie tak dapat apa-apa pun cuma 0 aka Zero je. Tapi kalau masa blogspot dulu PR3, blogspot nie memang senang nak dapat PR dari google, maklumlah anak beranak dia gak kan…hehehe.


Free Page Rank Tool

Oklah tadipun cek jugak sekali Rank Alexa terkini blog nie, sekarang rank terkini Alexa Traffic Rank: 303,376 boleh tengok kat SINI jugak. Tak sangka Alexa punya rank cepat je angka tu mengecik…hehe, kalau masa blogspot dulu asik duduk atas pagar je…huhuhu

Tahniah buat semua kengkawan yang mendapat PR dari google dan yang meningkat PR jugak tak lupa..tahniah semua, hidup lah blog untuk semua…hhahaa~~~