Salam semua, memandangkan bulan nie Yan menang 4 Contest, dengan ini Yan ingin berkongsi kemenangan tersebut dengan pembaca blog Yanmieonline.com,  Tapi sebelum itu, ada syarat kecik untuk korang follow yea:-

* Korang mestilah pembaca diblog ini yang pernah meninggalkan jejak, Yan taknak pemenang tersebut adalah Silent Reader, tak best wooo!! *tak kenal, tau-tau cakap dapat hit no tu, memanglah pelik sebab tak kenal..hahaha* so tunggu apa lagi jomlah kita be’ramas’ mesra 🙂 pada yang tak pernah meninggalkan jejak silalah tinggalkan jejak korang untuk melayakkan korang join Hit Kaunter ini 🙂

* Korang boleh gunakan kaedah F5 banyak kali, terpulang dengan korang, cara rakus menekan F5 pun takpe…ehehe yelah kan benda nie rezeki masing-masing, kalau F5 banyak kali pun kalau bukan rezeki nak buat macam mana? redha ajelah kan..ehehe

Ha tu je syaratnye..simple, bukan nak suruh follow ke, buat entry ke, upload banner ke, nak suruh korang tinggalkan jejak je kat blog nie  untuk kita lebih mengenali antara satu sama lain, see simple aje kan 🙂

Sila Capture No bawah dan emailkan ke yanmieonline@gmail.com

78821

wang tunai RM50.00 menanti untuk ke akaun bank korang

.

Note : Kalau sudi Tweetlah sekali entry nie yea 🙂