Salam semua, Wah hari nie mesti ramai yang berpusu-pusu pergi tengok Perlumbaan kereta F1 di Litar Sepang kan?? Kali nie Yan dan family tak pergi pun tengok, tiket mahal seh! kalau tiket setakat tiket MotoGp, GTJapan, Sprint Test dan yang sewaktu dengannya mampulah nak beli, maklumlah kalau pergi tengok race kat Sepang tu mesti nak duduk kat Main Grandstand baru puas hati, so F1 nie memang tak mampu nak beli tiket ribu riban untuk duduk kat Main Grandstand tu, jadiknya nak selesa sangat tengok depan TV kat rumah sambil makan cikedis…hahaha, memang takde aktiviti hari nie. Layan F1 kat Astro je *Ra rabbi ini pun dan best sangat!*.

Sekadar Hiasan, Gambar Aiman masa kami pergi tengok MotoGP kat sepang di apit oleh gadis litar, auuww gambar harus sensor untuk menjaga kesucian blog ini..ekekeke

Kalau nak tahu dulu-dulu Yan tak minat pun permotoran nie, tapi sejak bercenta ngan hubby, dia selalu bawa Yan gi BTSC (Batu Tiga Speedway Circut) sekarang nie dah takde dh BTSC nie. Sejak dari situ minat Yan timbul dengan dunia permotoran nie, tak kisahlah race kereta ke motor ke layan je, even kalau ada race lori dalam astro pun kami layan….hahaha

Lotus Driver – kovalainen, Truli dan Fairuz Fauzy

Gambar pinjam dari encik google

haish…tak sabar pulak rasanya nak tunggu race nie, nak tengok team Lotus beraksi. Caiyok2…sapa lagi nak sokong  Team F1 1Malaysia kan kalau bukan kita sendirikan??

Tadi buka website malaysiangp, khabarnya Datuk Shah Rukh Khan ada kat sana, boleh baca kat SINI, adoiii teringat-ingat pulak keadaan di Sepang, mesti best giler!! Ra Rabbi bilalah dapat tiket free nak gi tengok lain kali. hehehe yelah nak beli tak mampu…nnnggee~~

weeee~~~ lambatnye nak petang…hahaha