My Dream Destination

Salam semua, wah tajuk entry Yan malam nie sila percaya ok! nak tahu my dream destination kan, Yan teringin sangat nak pergi ke PARIS, yelah PARIS kan salah satu tempat ROMANTIK di dunia, ramai pasangan kekasih pergi ke tempat nie, makanannya pulak nikmat, yang paling best suasana makan malam romantik dengan lilin berhampiran Eiffel Tower..wowwwww bestnya!

Pemandangan malam yang sangat romantik 🙂 bilalah boleh dapat jejakkan kaki ke tempat nie? Oh Mas Traveller bawa lah aku ke sini untuk merealisasikan impianku…ehehe

Di Paris jugak terdapat begitu banyak reka bentuk bangunannya yang artistik dan bangunan-bangunan ratusan tahun masih dipelihara dengan baik, itu yang membuatkan Paris itu sangat indah 🙂 Taman-tamannya pun cantik, sedap mata memandang, wah macam pernah pergi aje!! haha sebenarnya Yan cumalah baca dan tengok gambar-gambar dalam internet, sebab tu Yan berangan agar Mas Traveller boleh bawa Yan ke Paris untuk merealisasikan impian Yan…hehehe…

Mudahan Mas Traveller dapat bawa Yan ke destinasi impian Yan 🙂  Mas Traveller kan ada Flight ke Paris dengan pakej yang menarik..ehehe, kalau ada rezeki lebih bolehlah amik pakej percutian ke Paris..oh bilakah?? mudahan tercapai satu hari nanti 🙂

.

Project Alpha Season 2

Episode 4

Episode 5

Episode 6

Episode 7

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

21 Comments on “My Dream Destination”

  1. FRANCE mmg best yan..tambah2 lagi kat eifel tower sgt2 syahdu kalau dtg tak bercouple dgn hubby…..aku pulak nk berangan ke venice or switzerland…..gud luck yan..

    1. hahha yea kakyan pun tgk gak…sambil2 tenet smlm..ehehe, wah ireland best gak tu menarik tmpt nye…taman2 cantek 🙂

  2. huhuh kak yan.. hari tu arieza pegi Paris. honestly speaking, arieza rasa klu dah pegi sekali, mmg akan rasa nak pegi 2 kali. tapi utk 3kali. erm… mungkin tak. huhuhu

    pegi kali pertama mungkin untuk mghayati seni2 kat sana. mmg superb.
    kali ke2 of course shopping!!!! hahahhaha

    kali ke3.. erm… utk menikmat org2 mereka yg agak krg ajar? huhuhuh

    well just my opinion 🙂 hehehehe

    ni sis yan leh tgk cni, my entry when we went to paris… >>> http://arieza0501.blogspot.com/2009/12/trip-part-4-paris_25.html
    .-= arieza´s last blog ..::: Jual Air Mani??? =-.

    1. wah bestnya dah pi sana…ha yea hari tu ada baca kt blog sapa ntah kata org sana kurang ajar..ehehe, tp tmpt2 dia mmg menarik arr

      thanks bg link tu, nnti kakyan nk pi terjah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge