Salam semua, mesti semua orang tau kan sekarang nie nuffnang tengah mencari siapakan dia Guest Blogger Project Alpha Season 3. Di sini Yan mencadangkan 2 orang ini untuk kengkawan Yan vote, tak perlu susah-susah cuma register dengan mudah sekali dan masuk ke SINI dan SINI untuk Vote Aie dan Eyriqazz .

Yan memang nampak peluang cerah untuk diorang menjadi Guest Blogger Project Alpha Season 3. Kedua-dua blog ini mempunyai potensi yang sangat cerah untuk maju kehadapan, cara penulisan sangat mudah difahami dan apa yang penting Yan enjoy membaca blog diorang, banyak info yang boleh diperolehi dan di kongsikan bersama di kedua-dua blog tersebut.

Untuk blog Aie aka Darkbatman yang tak boleh terbang nie, Yan suka baca blog dia sebabnya gaya penulisan yang santai dan mudah untuk di fahami, entry pun sempoi, enjoy baca!! nak-nak pulak tak kedekut dengan backlink..ai like!! psstt!! kadang naik segan aku ko duk asyik puji kat blog ko..ehehe *Tapi aku suka* sila percaya!! hahaa…

Dan untuk blog Eyriqazz memang Yan kadang-kadang je drop komen tapi memang Yan selalu baca entry dia..opss!! hehe..sejak jadi pembaca tegar *tapi senyap-senyap je, KANTOI!!* walaupun kadang-kadang Eyriqazz ada drop komen kat blog Yan.

Jom tengok video diorang yea 🙂

Aie, apasal lah ko macam malu-malu je nie weiii?? muka dah hensem tu tapi malu pulak depan cam…hehehe 🙂 untuk Vote aie, klik SINI dengan menekan perkataan LIKE dibawah video tersebut 🙂

Suka tengok Video Eyriqazz nie, sangat kreatif dengan menyelitkan gambar-gambar semasa event nuffnang. Eyriqazz pun nampak malu-malu jugak depan cam…ehehe, untuk Vote Eyriqazz klik SINI dengan menekan perkataan LIKE dibawah video tersebut 🙂

So kengkawan ku semua, jangan lupa untuk vote kedua-dua kawan Yan nie yea 🙂 Korang cuma perlu klik perkataan LIKE sahaja di bawah video tersebut. Jom sokong orang melayu kita…yeeehhhaa~~~