Project Alpha Season 3 – Vote for Aie and Eyriqazz

yanmie 17

Salam semua, mesti semua orang tau kan sekarang nie nuffnang tengah mencari siapakan dia Guest Blogger Project Alpha Season 3. Di sini Yan mencadangkan 2 orang ini untuk kengkawan Yan vote, tak perlu susah-susah cuma register dengan mudah sekali dan masuk ke SINI dan SINI untuk Vote Aie dan Eyriqazz .

Yan memang nampak peluang cerah untuk diorang menjadi Guest Blogger Project Alpha Season 3. Kedua-dua blog ini mempunyai potensi yang sangat cerah untuk maju kehadapan, cara penulisan sangat mudah difahami dan apa yang penting Yan enjoy membaca blog diorang, banyak info yang boleh diperolehi dan di kongsikan bersama di kedua-dua blog tersebut.

Untuk blog Aie aka Darkbatman yang tak boleh terbang nie, Yan suka baca blog dia sebabnya gaya penulisan yang santai dan mudah untuk di fahami, entry pun sempoi, enjoy baca!! nak-nak pulak tak kedekut dengan backlink..ai like!! psstt!! kadang naik segan aku ko duk asyik puji kat blog ko..ehehe *Tapi aku suka* sila percaya!! hahaa…

Dan untuk blog Eyriqazz memang Yan kadang-kadang je drop komen tapi memang Yan selalu baca entry dia..opss!! hehe..sejak jadi pembaca tegar *tapi senyap-senyap je, KANTOI!!* walaupun kadang-kadang Eyriqazz ada drop komen kat blog Yan.

Jom tengok video diorang yea 🙂

Aie, apasal lah ko macam malu-malu je nie weiii?? muka dah hensem tu tapi malu pulak depan cam…hehehe 🙂 untuk Vote aie, klik SINI dengan menekan perkataan LIKE dibawah video tersebut 🙂

Suka tengok Video Eyriqazz nie, sangat kreatif dengan menyelitkan gambar-gambar semasa event nuffnang. Eyriqazz pun nampak malu-malu jugak depan cam…ehehe, untuk Vote Eyriqazz klik SINI dengan menekan perkataan LIKE dibawah video tersebut 🙂

So kengkawan ku semua, jangan lupa untuk vote kedua-dua kawan Yan nie yea 🙂 Korang cuma perlu klik perkataan LIKE sahaja di bawah video tersebut. Jom sokong orang melayu kita…yeeehhhaa~~~

17 thoughts on “Project Alpha Season 3 – Vote for Aie and Eyriqazz

  1. hahaa..yan, thanx untuk en3 khas ini. klau eyriqazz ckp nak nangis, aku dah melompat2 nk peluk oppss anak ko jela.ahahaa.. btw, seyes aku ske biler kwn2 hapi masuk belog n share2 pndpt.. semangat nk blogging mesti lebey jer rasa.
    .-= darkbatman´s last blog ..Gatsby Street Fair Blogger I Love =-.

  2. hik3..thanks yan..rasa cam nak nangis je baca entry ni..by the way, bukan utk featured bloggers..ni utk guest bloggers…featured bloggers masih jauh lagi…dia amik yg famous n hits 3-4 ribu paling kurang..apapun..thanks a lot yan…by the way, saya pun dah lama juga follow blog ni cuma di dalam diam…hik3….sometimes I love to read tanpa dikesan…hik3…

    P/s :yan join la skali..baru meriah..
    .-= eyriqazz´s last blog ..Entry Menarik Hari Ini =-.

    1. hahhaa yea2 tau guest blogger, tp tgn nie gatal lak tertaip featured blogger…waaka, dh perbetul dh tu 🙂

      nak join tapi malu arr…hahahha takpe yan sokong kwn2 je 🙂 ehehe
      wah samalah pulak kita yea..follow senyap2..haha

    1. yan xmo masuk arr…hahaha ada ke org nk undi..ekeke, kang nnti ko sorang je yg undi..sah2 aku x dpt..hahha, aku men blog jelah..sokong kwn2 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

My Dream Destination

Salam semua, wah tajuk entry Yan malam nie sila percaya ok! nak tahu my dream destination kan, Yan teringin sangat nak pergi ke PARIS, yelah PARIS kan salah satu tempat ROMANTIK di dunia, ramai pasangan kekasih pergi ke tempat nie, makanannya pulak nikmat, yang paling best suasana makan malam romantik […]

Subscribe US Now