Promo baik punya – meh singgah

yanmie 25

Salam semua, slmt pagi. Nak tahu baru-baru nie Yan tukar pencuci muka, sebelum nie Yan memang guna Produk Neutrogena tapi sajalah gatal nak tukar angin pulak guna produk Safi Rania Gold. Ya rabbi sangat-sangat tak sesuai dengan kulit muka Yan, Muka jadi berjerwat kecik aka jerawat pasir, blackhead, kering dan macam-macam lagi. hem…maybe produk nie sesuai untuk orang lain tapi bukan untuk Yan 🙂

So semalam tak boleh tunggu lagi, dah tak selesa sangat-sangat dah guna Produk Safi Rania Gold tu, terus ajak en.hubby pukul 8 malam semalam pergi Watson Bukit Tinggi, beralih balik guna Produk Neutrogena 🙂

Inilah dia Produk Neutrogena yang Yan Guna, taubat taknak tukar lain dah..huhu

ha ye dah alang-alang post pasal produk nie nak interprem gak barang lain, ewah cam nak promote barang aje…ehehe 🙂

CLENZ nie baru beli jugak 2 hari lepas dari Siyonlieshop.com, kegunaanya adalah untuk membuang toksin, sangat sesuai untuk orang yang susah nak buang air besar ataupun sembelit, dan untuk masalah perut buncit *ini akulah nie* Nak tahu jugak, Clenz nie mengandungi lutien yang dihasilkan daripada pengekstrakan semulajadi daripada bunga marigold untuk memulihkan mata yang keletihan atau kabur akibat kekurangan penghasilan lutien. Wah promo baik punya!! hahaa..nak beli?? pi kat sini Siyonlieshop.com. Psstt!! Thanks kak sudi beriklan dengan blog Yan nie, bulan nie masuk bulan ke Siyonlieshop.com beriklan di blog ini 🙂 wah!! pomote lagi..hahaa, dah-dah kang ada yang mengata pulak, oh yea banner Zon Artis kat atas tu bukan nuffnang yea 🙂 itu iklan berbayar dari Zon Artis, hahaha kelakar sebab ramai yang kata klik nuff Zon Artis *gelak guling-guling*

Wah yang nie promo baik punya, sapa nak beli?? Yan nak let go je, tak larat dah nak makan segala benda diet-diet nie, sekarang nie jaga pemakanan aje, Sebenarnya jangan salah faham ok! Yan bukanlah dealer Jusmate, Jusmate nie en.hubby belikan masa beberapa bulan yang lepas 🙂 tapi dah tak larat nak minum, duduk terperuk je kat dapur, so lebih baik jual aje daripada jadi bahan perhiasan..ehehe *bungkusan masih elok dan tak buka lagi* sapa berminat sila email…ekeke

Yang nie krim pelangsing beli beberapa bulan yang lepas tapi baru semalam Yan rasmi sebabnya baru jumpa, hari tu tak ingat letak kat mana…ehehe 🙂 Krim nie dipanggil Krim Cili, sila percaya ok cili pun boleh buat orang langsing…ekekeke, semalam start pakai, Ya Rabbi….panas giler nasib baik tak menggelupur…hahhaha, tapi oklah asik berpeluh aje 🙂 pakai pun kat perut yang buncit nie dan peha sekali *ehek…malunyeee*

Pssttt!! duk berangan bila lah nak slim macam dulu 🙂

25 thoughts on “Promo baik punya – meh singgah

  1. mornink kak, salam sabtu heeee…
    kak, akak bukit tinggi mana niyh???
    bukit tinggi klang?
    akak tinggal mana? mcm dekat je dgn saya..heeee
    mm neutrogena tuh saya pon suka dlu mmg pengguna setia neutrogena
    lamaa gak say guna sejak sekolah smpai university smpai kawennn
    lama lama muka dh imune lalu say telah menukar ke CLINIQUE…ni pon sgt sesuai untuk saya
    .-= fauzus´s last blog ..Kenapa Takut? =-.

    1. oh yeker zida? kakyan klu guna produk lain mcm tulah jadinya..so kena setia dgn neutrogena nie 🙂

      gevere?? eheehe x pernah dgr…maybe ada je cuma kakyan yang tak tau

  2. keke…terpengaruh dgn iklan safi rania kat tv ke…akak guna yg biasa2 ja..yg beli kat farmasi,atau kaunter2 …yg mahal2…mesti muka bertambah teruk…dulu try guna Oylyn ke apa tu…ya Rabbi…teruk jadinya..

    1. hahhaa ye tau takpe kak, nie sbb terpengaruh pnya pasal…tulah kan kak tak semua produk sesuai dgn kita, tp maybe produk tu sesuai tuk orang lain 🙂

    1. jusmate 5 tu jadi je cuma aku x larat nk telan segala benda dh..haha, eh ko panggil aku kakak? ku lempang kang…hahahaa gurau2

      eh plastik bungkus hotdog tu camne rupanya..blur jap..meh share ngan aku 🙂

    1. hahahaa rania tu dh guna x best arr guna tuk contest..ekekem tunggu lanun sponser adiah baru buat contes..ehehe boleh??

      eh nnti yan masukkan exchangelink yea..nnti yan update semua sekali 🙂

    1. intan pun sama ke nk kurus cam kakyan..hikhikhik, jom kita eksesais sesama nak? hehee

      benda2 diet nie dh bnyk sgt dh produk kakyan amik, semuanya blh kata berkesanlah jugak tp kakyan nie jenis x blh nak menten..huhuhu, turun lmbt tp naiknya laju..adoiii

  3. KAK YAN.. bukn da slim ker?.hahaha..Netrogena ok tak produk die?..mahal tak akak?.huhuhu….
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Sape cakap keje kat CC ni xpenat, xtension heh?:: =-.

    1. ha yelah semua benda nak kena jaga..lagi2 dah kawen dan beranak pinak, kang tak jaga laki lari pulak..hahhahaa

      mmg setuju apa zaimi kata tu, org laki muka x ensem perut buncit pun awek cun..hiks..hahhaa

  4. weiii…ko lagi pantas dari aku ye ngah! tadi aku tgk takde komen lagi..ishhhh…

    hahaha..cik yan..saya berminat la nak beli jusmate tu…ekekekek…berapa rege?

    produk muka?seyes akk dah lama tak jaga muka dengan produk..sejak preggie kan faheem rasanya..skg tgh fikir nak pakai apa…

    alhamduillah..rezeki yan org nak beriklan kat sini kan..akk belum ada lagi..yg ada dua ari tu..dia tak bayar pun..sabar je akk tau.Terus akk buang..muahahaha..takde notis2 punya..

    1. hahahhaa nak beli? bunyi cam perli je…hahaha 🙂
      akak klu muka akak xde masalah tak pakai apa pun takpe, kalau mcm yan nie dh biasa kak, kalau tak pakai apa rasa muka mcm bogel je..hahhaa *eh ada ke istilah mcm tu?*

      owh yg hari tu diorg tak bayar yea?? huhu takpelah cabut je…hihihi sapa suh tak bayar kan?? dh hari tu beriya nk suh iklan..hem..sabar jelah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Header baru Yanmie - minta pendapat korang

Salam semua, wah tajuk entry! silalah korang bagi pendapat yea tentang header baru Yan nie, sebenarnya Yan nie jenis cepat bosan dengan template, memandangkan template sekarang nie memang Yan sayang giler sebab ramai yang puji..wah!! takdelah, sebab template sekarang nie rasa macam sedap je mata memandang, lagi pun template nie […]

Subscribe US Now