Salam semua, seperti semua maklum minggu ini adalah minggu terakhir bagi Drama Slot Akasia yang bertajuk Adamaya, dimana drama adamaya telah menambat hati ramai penonton, sehingga ada yang balik kerja merempit dek Drama Adamaya ini..ehehe siapakah itu??

Agaknya apa yea kesudahan drama adamaya nie?? Adakah Adam akan mati sebabnya Adam tengah uruskan wasiat peninggalan dia, hem janganlah Adam mati, Rasanya si Maya nie memang masih sayang dan cintakan Adam, maybe Maya cuma keliru sebab selalu di hasut oleh si Dani. tapi yang Yan tahu ending drama adamaya ini happy ending, itulah yang Yan tau melalui Twitter, tapi takpe sama-samalah kita tengok kesudahan drama Adamaya ini nanti.

Suka sangat time nie, Adam menulis puisi untuk Maya, jom layan puisi Adam nie yea…sungguh indah..ohhh!!

jika diukur cinta dan kasih adam kepada maya tak terukur
lebih dalam dari 7 lautan
lebih bnyk dari butiran pasir
lebih tinggi dari gunung yang tiada kemuncak
rindu yang ada dalam hati adam terhadap maya
rindu yang sentiasa merah
dapat mencairkan ketulan ais di lautan

rindu itu anugerah
cinta itu pengorbanan
kasih adam kepada maya memang tiada penghujung
maya cuma satu
jika mereka berpisah itu satu mala petaka kepada cinta agung ini

Jom layan Episode 20 Drama Adamaya ini, dimana Adam memberikan kejutan balik rumah tanpa memberitahu maya terlebih dahulu dan kebetulan masa tu maya dah nak keluar dengan Amani nak pergi piknik dengan si Dani yang hampess tu. dan yang paling bestnya time maya dengan Dani tengah makan kat restoran…hahhaa kantoi jumpa dengan mak Maya…eh nak tau lebih lanjut tengoklah video bawah nie yea 🙂

[zdvideo episode=”Bahagian1″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_020_01_cft.flv[/zdvideo]

Untuk menonton part yang seterusnya klik link bawah yea

Drama.sensasi.org

.

dan jangan lupa Klik SINI untuk support saya yea, Hidup untuk memberi 🙂

.