Duit Hasil Blogging Hadiah untuk Anak

Salam semua selamat berhujung minggu, Yan baru balik dari Pasaraya Econsave beli barang dapur dan barang keperluan yang lain, macam biasalah hari nie adalah hari tanpa plastik tapi Yan barang-barang semua letak jugak dalam plastik sebabnya leceh, bukan taknak sokong kempen minggu tanpa plastik tu cuma agak susah sikit bagi Yan *ekekee…ada aje alasan*

Oklah masuk aje kedalam Pasaraya Econsave benda pertama yang masuk dalam kepala nie nak belikan anak-anak something dari duit hasil blogging Yan. fikir punya fikir terlintas untuk Yan belikan diorang meja kecik dan bangku kecik sekali, senang untuk diorang belajar atau bermain, selalunya duk kat meja makan aje…ehehhee

Meja dan bangku dalam gambar nielah yang Yan belikan tadi untuk diorang, bukan main seronok lagi yang abang nie, siap puji-puji ibu dia…kikiki, tak pasal-pasal hari nie dia rajin Ya amat menulis.

 

Yang adik nie pula biasa-biasa aje, jenis ikut mood abang dia, kalau abang dia happy maka happy lah dia, kalau abang dia nak melalak dia pun join sekali, pendek kata apa yang abang buat dia mesti nak tiru…adoiii sabar jelah

Apa pun seronok tengok diorang, Semoga anak-anak ibu ini jadi anak yang berguna, rajin, soleh dan semua yang terbaik untuk mereka

hem..tetiba teringin nak baby girl…wakakaka *psstt!! korang abaikan yea*

 

Sebenarnya meja di atas adalah meja display, tinggal itu aje dah takde stock, keadaan meja tersebut pun tidaklah cantik, dan ada buruk-buruk sikit, tapi sebab hati dah berkenan Yan amik jugak yang penting meja tersebut masih boleh di gunakan, buat apa nak yang cantik-cantik kalau benda tersebut tak reti nak guna?? betul tak??

Okies…roger and out…mee kari tak siap-siap lagi nie..hahaha tetiba hari nie teringin sangat nak makan mee kari pulak..ahaks

You Might Also Like

42 Replies to “Duit Hasil Blogging Hadiah untuk Anak”

  1. sweetnyer aka..mst rasa sangt best n puaskan dapat blkn something untuk anak2 ngan duit titik peluh sendri..hehe
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Adamaya episode akhir: Andaian mu dusta belaka hahha :: =-.

  2. bertuah dapat mama yg baik kan?? harith pun bershukur dapat mama n papa yg best…hehehe
    .-= Harith´s last blog ..Masa Umur 3 Tahun 4 Bulan 16 Hari =-.

  3. haha… wahh bertuah betul Aiman dgn Haziq dpt ibu cm kak Yan, dpt adiah lak tu… ekeke… p/s: mee kari… lama x mkn mee kari, last time makan masa bulan puasa tahun 2008, still igt, satu keluarga berbuka makan mee kari, syahdu2… keke…

  4. teruskan berusaha untuk baby girl.. hehe.. budak2 tu jangan rajin kejap je dah la.. biasa tengok budak2 lain camtu.. ade bende baru jadi rajin je kan.. nnt lama2 dh bosan dengan barang tu diorang balik ke perangai asal.. 😛
    .-= Anarm´s last blog ..Blog down? Angkara siapa? =-.

  5. ni contoh ibu yang boleh menjadi contoh kpd ibu2 di luar sana..hehehe..jangan abaikan keperluan anak2..jgn shopping barangan utk kita je kan,,hehehe

    1. kakyan x kata kakyan nie baik, tp mmg setuju dgn mieran, ada jugak ibubapa yang terlupa akan keperluan anak2 sbb duk asyik ikut kepala sendiri dan suka paksa anak2..kakyan x suka gitu…biar apa yg dia buat kita pntau apa yg blh dan tak blh 🙂

  6. wah rajinnye dorang menulis lepas ibu dia belikan meja baru hehe… nak mee kari sikit yan lama mencari ni …pasal baby girl buatla selagi bely yan nanti da berusia payah byk komplikasi
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

    1. ala ifti kejap je diorg tu..takpe asalkan diorg hepi yan pun turut hepi utk diorg..nk bg diorg rasa mcm bdk2 lain 🙂

      hahhaa..baby girl…??? akan di pertimbangkan…ekekkee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge