35 Comments

  1. ifti

    yes akhirnye happy ending citer ni hehehe..sukenye

    jom layan citer ni
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

  2. ok ramalan mel .

    dani nak mati . adam tolong . dani serba salah .pastu dani mintak maaf bla bla

    hahahaha

    boleh buat citer lain nie !! 😛

    ok imaginasi lain .

    adam ngan maya mati . amani suka dapat harta . pastu amani kawen ngan dani . ahaha merepek dah
    .-= Melz´s last blog ..Jangan Terlalu Mengharapkan Sesuatu Yang Mungkin Atau Tak Mungkin Terjadi! =-.

    • tulah saya pun tau dr piston pecah jugak ler yang kononya ending adamaya nie hepi ending…tp mcm best pulak imaginasi ain kt atas tu..ekekeke

  3. ain

    ye ke adam mati…tak nak la..
    saya punya imiginasi pulak..
    mungkin adam hilang je kot..kan dia pegi hutan endau-rompin tu kan..
    mungkin dia tersesat dan hilang..then masa tu maya terbaca puisi tu dan tahu pasal wasiat tu..then ada part sedih2 ckit then baru adam muncul balik..
    then ending dia happy..
    ok tak???
    hihi tu imiginasi ain je hahaha
    tak kisah la cmna pun..tapi yang penting hopefully happy ending…
    .-= ain´s last blog ..NAK SANGAT2 !!! =-.

    • hehe..andaian je tu, klu blh taknak adam mati..
      hahha nie lagi best andaian ain nie, adam hilang kat hutan 🙂
      uwaaa sukalah kalau ini endingnyaaaa mmg hepi ending..ekeke pandai ain imaginasi..ekeke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge