Salam semua, besok merupakan Episode  Akhir  untuk Slot Akasia Adamaya, tak sabar pulak nak tahu kesudahan cerita ini. Dari Episode 22 hari ini menampakkan Maya dah mula berubah dan ingin kembali bersama Adam.

Teringat Entry Yan Adamaya Episode 20 – Puisi buat Maya dimana rakan-rakan jugak turut memberikan andaian untuk Episode Akhir Adamaya ini. Antara yang menarik Yan kongsikan di bawah yea 🙂

Yang atas tu komen dari ifti, dimana dia kata Adam mungkin ‘Mati’. korang bacalah yea itu andaian dari dia…ehehe, harap-harap betullah yea imaginasi dari Ifti nie 🙂 kalau betul boleh sign kontrak nanti jadi pengarah Drama Adamaya 2…ekekeke 🙂

Yang ini pula komen dari Piston Pecah, see…dia pun sama mengatakan yang Adam akan ‘Mati’ jugak, sebab apa dia tak tau..hahhaa~~

Ok, ini pulak andaian dari Yan yea, Yan rasa Adam mungkin akan ‘Mati’ jugak sebabnya dalam Adamaya Episode 20 Adam selalu menyebut pasal wasiat. Maybe sebelum Adam mati diorang dalam suasana gembira dan lepas tu suasana kesedihan dimana Adam akan Mati..wah!! hahaha andaian je nie, tapi janganlah Adam mati, macam tak best pulak! tapi selalunya ending cerita yang best-best nie mesti ada yang Mati…huhhu

So korang pulak rasa apa yea kesudahan Drama Adamaya nie? meh kongsikan dengan Yan, kot-kot ada yang mengena…kikiki

Pssttt x-po punya andaian lagi dahsyat wooo, berjela-jela dia andaikan pasal episode akhir adamaya nie, takpe kita tengok besok siapa yang kena 🙂

Update

Klik untuk menonton Episode Akhir Adamaya