Nak Format ke tak Laptop nie?

Salam semua, hari nie banyak sangat nk update sampaikan tak tau nak mula dari mana..ehehe, last-last jadi silent reader sekejap. Hangat woo macam-macam sekarang nie kes blogger tak puas hati…opss!!

Sebenarnya Yan tengah berfikir samaada nak format Laptop ke tak? sebabnya sejak akhir-akhir ini Laptop Yan asyik buat hal je asyik heng memanjang, sudahnya tutup terus plug..hahhaa, kan best kalau dapat Laptop Acer Aspire One baru dari Bro Denaihati 🙂

So ingatkan nak offline dulu, nak format laptop. Korang jangan cari Yan yea, memang Yan tak online lepas nie. nak setel dulu masalah laptop nie, barulah best nak bertenet macam gambar kat atas tu, Sila percaya kalau time anak tido memang macam tu stail Yan bertenet…wakaka kantoiii!!!.

Ok semua..taadddaaa, lepas ok je laptop Yan nie nanti Yan online balik. itu pun kalau takde masalah time format sebab dah lama sangat tak format komputer/laptop, harap-harap takde masalah…ehehee

Note: Kedua-dua gambar di atas amik dari google image 🙂

You Might Also Like

13 Replies to “Nak Format ke tak Laptop nie?”

  1. dah samppai mase dah tu..kasi format je.
    biar laju balik. antivirus jgn lupe install.. hehe..
    .-= NiZaM Limited´s last blog ..Tutorial Yahoo Messenger – Membuat Alias (Menyamar Jadi Nick Lain) =-.

    1. ahaks..bro qimie pon nak kena format laptop ke.
      saye baru je last week..sbb dah setahun lebih tak format.
      dah pening sgt2 dah tu..mmg dah smpai masa dia. hehe..
      .-= NiZaM Limited´s last blog ..Tutorial Yahoo Messenger – Membuat Alias (Menyamar Jadi Nick Lain) =-.

  2. hehe format kejap je yan ..x sampai 2 jam da ok janji driver semua cukup x yah pening nak download driver laptop plak .. yan guna window ape ek
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge