Nutri Noodle – Maggie untuk orang berdiet

Salam semua selamat pagi malaysia, hari nie Yan nak kongsikan dengan korang satu produk, wah! macam promote pulak, yelah benda baik kan harus dikongsi bersama 🙂 Hidup Untuk Memberi

semalam Yan shopping sambil-sambil beli barang dapur kat Pasaraya Econsave dengan hero-hero Yan, sekali tu masa lalu kat bahagian segala mee dan maggie terpandangkan maggie kat bawah nie.

Inilah dia Nutri Noodle brand Cintan, teruja masa mula-mula terpandangkan packaging nya yang sangat cantik dan membuatkan mata Yan cerah.

So apa lagi Yan pun rembatlah 2 bungkus, apa yang menariknya tentang Nutri Noodle nie ianya ada 2 perasa iaitu perasa kari sayuran dan Ayam. Mee Nutri Noodle ini kaya dengan protien tinggi dimana kedua-dua mee ini dihasilkan melalui proses pengukusan 100% dan diperkaya dengan bijirin.

Inilah dia Nutri Noodle yang Yan rembat dari Pasaraya Econsave, tak sabar pulak nak memasaknya..ehehe 🙂

Sedikit info untuk dikongsikan bersama, maklumat nutrisi yang terkandung dalam Mee Nutri Noodle Perserving :-

.

6.6g Protein = Protein dalam 1 biji telur

207.4mg Kalsium = Kalsium dalam 5 sudu besar susu tepung

5.2g Serat = Serat dalam 17 biji epal

.

see…teruja tak nak makan Nutri Noodle nie? hehehe…so apa tunggu lagi dapatkannya di pasaraya berdekatan korang 🙂

You Might Also Like

25 Replies to “Nutri Noodle – Maggie untuk orang berdiet”

  1. ermmmm…akak biler nak start diet ni yan..adoiiii… 😛
    .-= cikmin´s last blog ..Saya nak bercerai! =-.

  2. dulu mmg suka makan maggi sekarng da x suka ..kena amal diet cara lain ni..sblm nak mkn ape makan buah dulu nanti dah kenyang so x dela mkn nasi byk sgt hehehe
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

  3. Jangan amalkan makan mee segera ni. Kan dah keluar dalam suratkhabar mengenai masalah yang diwar-warkan oleh CAP (Persatuan Pengguna Pulau Pinang)

    1. salam zqah, ha ye mmg bes..mee yg perasa ayam tu rasa mcm mkn roti wholemeal sbbnya mee perasa ayam tu dibuat dr tepung wholemeal 🙂

  4. first time tgk meggi camni…dah lama tak makan meggi….nanti dah masak jgn lupa jemput ya?hik3…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Selamat Tinggal Eyriqazz.Blogspot.Com =-.

    1. salam eyri, tahniah yea dh berdotkom 🙂 ha ye betul tu, kakyan pun baru je tgk..rasanya baru lagi kot nutri noodle nie.

      ehehee…meggi nie nnti msk tuk lunch, sbb pg nie dh mkn cucur udang..ekeke, nnti kakyan sebut nama eyri je..hahhaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge