Salam semua selamat pagi, hari nie seronok sangat tengok stats dari Nuffnang dimana Trafik blog dalam sejarah tercipta lagi untuk kali keduanya Yan mendapat 1k pengunjung dalam masa sehari. Siapa tak seronokkan dapat trafik macam nie tanpa blogwalking bagai, pedahal semalam cuma ada 2 entry yang diupdate, itupun entry kedua Yan update lebih kurang dalam pukul 10 malam.

Yang seronoknya jugak tengok pageview, minggu nie 3kali Yan dapat pageview 1.5K++ sungguh tak sangka, siapalah yang rajin selak blog Yan nie yea?? dan begitu jugak dengan Unic Visitor Yanmieonline akhirnya mencecah 5K seminggu


Tapi tulah pelik blog nie ramai sangat Silent Reader, tak nak meninggalkan komen langsung pada entry yang diorang baca. Tapi Yan tak kisah sangat, tak semestinya lepas diorang baca diorang harus komen, Yan sendiripun macam tu jugak, tapi bila korang berada diblog ini dan tidak meninggalkan komen, korang dah cukup rugi sangat, sebabnya blog ini adalah blog DoFollow. Apa itu blog DoFollow?? korang boleh baca ulasan panjang yang pernah Roslan Nazri tulis didalam blog beliau mengenai blog Dofollow, Klik SINI

Dan seperti biasanya trafik akan jatuh merudum bila hari minggu, updatelah banyak manapun pada hari minggu tapi trafik sama jugak tak boleh nak maintain…ehhehee *Itu Yan ok, orang lain Yan tak tau* nasib baiklah Trafik blog ini banyak datangnya dari Google.

Yang tak bestnya part buffered nie, kejap ada kejap takde kat blog, hem macam biskut pun ada, kan best kalau buffered nie stick aje…ehehe 🙂

Note: Bukan niat nak menunjuk-nunjuk okies, Yan buat gini sebagai motivasi pada diri sendiri dan sebagai pemangkin semangat untuk Yan dan kawan-kawan yang lain, dan secara tidak langsung untuk meyakinkan pengiklan  didalam blog ini (rujuk sidebar), btw thanks pada Siyonlineshop kerana bulan ini adalan bulan ke 4 Siyonlineshop beriklan di blog ini 🙂 anda bila lagi..wah!! ehehehe 🙂

Maaf buat semua yang meniggalkan jejak kat kat blog ini, nanti Yan balas kunjungan korang yea, cuma lambat sikit sebabnya kesibukan melanda 🙂