Salam semua, uwwaaa mati kutu kejap separuh hari nie sebabnya tak tahu nak buat apa, biasanya mengadap blog je, tak pernah jemu! nie 6 jam tak dapat buka blog dah rasa macam tak boleh duduk diam..ekekeke *tipu je nie*

See sedang trafik maintain aje..tetiba jatuh!! 6 jam okies bukannya 1-2 jam je..huhu *lantak korang nak kata apa…* ehehe nasib baiklah sebelum down tadi unic dah cecah 1.7K++ harap2 trafik malam nie boleh cover balik trafik selama 6 jam tu..huhuhu

Sekarang nie takleh nak kata apa je, orang mesti nak bukti…kang orang cakap Perasan macam bagus je huhuhu, yang pasti bila server down perkara pertama Yan fikir, harap2 blog aku selamat dan takde entry yang hilang dan ke dua dalam hati berkata…”Abislah trafik aku ke laut” hehehe nasib baik 6 jam, kalau sehari tak taulah nak kata apa 🙂