Salam semua, 2-3 hari lepas memang yan tak online menentu sebabnya seperti yang korang sedia maklum rumah Yan baru je mengalami Tragedi INI dan boleh jugak baca kat SINI. So memang langsung x ingat kat blog ini, sebab ada benda yang lebih penting dari blog ini. Syukur Alhamdulillah semuanya kembali tenang seperti sedia kala. Dan pagi tadi buka blog, macam biasa benda pertama mesti tengok berapakah trafik yang masuk ke yanmieonline.com dan untuk pengetahuan blog ini jugak memang turut sama terumbang ambing sebabnya takde update dan Yan langsung tak mengadap lappy/blog.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas 🙂

Oklahkan trafik blog tanpa berupdate dan tanpa tuan blog ada kat rumah  hijau ini, orang masih nak datang jugak. Terima kasih semua yang pernah singgah ke sini. Yan hargai sangat-sangat 🙂

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas 🙂

Untuk minggu ini sebanyak 4,224 keywords yang masuk ke blog ini, malah pernah mencecah sehingga ke 10K keywords seminggu. tapi macam biasalah ada masa-masanya turun naik. dan terbaru keywords yang paling kelakar sangat Yan pernah Entry kat SINI.

Oklah setkat ini sahaja perkongsihan pasal trafik blog Yan yang tanpa blog diupdate dan tanpa tuannya mengadap lappy…terima kasih kepada semua yang pernah singgah ke sini.