Salam semua, wah petang dah macam nie baru rasa boleh nak update blog, bukan apa siang tadi takut nak update sebab buatnya lah tetiba  Bandwidth limit exceed..huhu, time nie pun bandwidth yang availabe cuma tinggal 1GB++ je, nasib baiklah Fivio pantas jugak buat keje, now blog ini masih lagi diperingkat pemindahan server, so maybe kejap boleh buka kejap tak boleh, tapi rasanya dah ok dah nie 🙂

Cuma kat Direct Admin lagi belum diupdatekan bandwidth terbaru. tapi takpe fivio cakap diorang akan buat setelah proses pemindahan sepenuhnya berjaya. sekarang nie yang bestnya pakej premium hosting nie menggunakan Flatform Litespeed, berdesup-desup lajunya nak loading. tak caya?? cuba F5 sekarang..ekekee

Kalau ikutkan harga sebenar untuk pakej nie tak silap dalam rm300++ kot, tapi nasib baiklah dapat harga promo..ekeke, tengkiu to Fivio especially to En. Fadhlullah. *wah! promo baik punya*

Oh yea…ada tak agak-agak sesiapa dari flatform blogger yang nak berdomain self hosted? kalau ada boleh contact Yan, ada tawaran istimewa menanti anda 🙂 dengan harga yang murah dan yang penting server stabil 🙂

Nota Yanmie : kalau ada sesiapa yang nak domain + hosting boleh request sini, kalau rajin nanti Yan buat entry 🙂