Ada Apa dengan Yanmieonline?

Salam semua, pelik rasanya hari ini banyak sangat keywords ‘Yanmie’ dan ‘Yanmieonline’ yang masuk ke blog ini. Ada apakah dengan Yanmie dan Yanmieonline seakan-akan diserbu??

Dah tu lama pulak melepak kat blog nie, habis dia selak semua page, tengok aje ada 10 action dari carian tersebut.

Rata-rata keywords yang masuk ke blog ini bukanlah buka dan tutup sahaja, tengok aje diorang lepak kat sini berapa minit 🙂

Yang nie no Ip sama dengan yang atas tu, alahai apa yang dia cari pasal blog nie yea?? nebes lak..huhu lepak sampai hampir 1 jam gitu

Sehingga pukul 12.26 tadi masih ada yang mengoogle nama Yanmieonline, hem masih tertanya-tanya ada apakah dengan Yanmieonline, Adakah  orang yang sedang memperkatakan Yanmieonline makanya diorang menggoogle? ke ada yang tak puas hati dengan Yanmieonline? huhu..minta simpang jejauh…

Nota Yanmie : memang selalu ada keywords tersebut masuk, boleh kata tiap-tiap hari tapi tidak sekerap hari ini…hem….adakah aku dah glemer? hahaha abaikan yea ayat perasan sendiri nie *sedapkan hati je sebenarnya*

You Might Also Like

33 Replies to “Ada Apa dengan Yanmieonline?”

    1. hahaha mana ada popular 🙂 tak rasa pun mcm popular sbb xde loyal readers 🙁
      kakyan selalu intai blog eyri lepas subuh…masuk senyap2…wakaka bocor rahsia, cuma x tggl jejak aje 🙂
      terima kasih eyri sbb suka dgn gaya penulisan kakyan bukan apa skrg nie org duk suka melabel sesebuah blog..ada blog sampah, blog yg di sampahkan..tak fahamlah..rasa mcm belog dh lari dr landasan sebenar..

    1. hahaha kakyan mmg suka tgk keywords2 yg masuk ke dalam nie, geli hati jugak sbb kdang tu banyak keywords yg kelakar dan tak masuk akal..hahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge