Salam semua, pelik rasanya hari ini banyak sangat keywords ‘Yanmie’ dan ‘Yanmieonline’ yang masuk ke blog ini. Ada apakah dengan Yanmie dan Yanmieonline seakan-akan diserbu??

Dah tu lama pulak melepak kat blog nie, habis dia selak semua page, tengok aje ada 10 action dari carian tersebut.

Rata-rata keywords yang masuk ke blog ini bukanlah buka dan tutup sahaja, tengok aje diorang lepak kat sini berapa minit 🙂

Yang nie no Ip sama dengan yang atas tu, alahai apa yang dia cari pasal blog nie yea?? nebes lak..huhu lepak sampai hampir 1 jam gitu

Sehingga pukul 12.26 tadi masih ada yang mengoogle nama Yanmieonline, hem masih tertanya-tanya ada apakah dengan Yanmieonline, Adakah  orang yang sedang memperkatakan Yanmieonline makanya diorang menggoogle? ke ada yang tak puas hati dengan Yanmieonline? huhu..minta simpang jejauh…

Nota Yanmie : memang selalu ada keywords tersebut masuk, boleh kata tiap-tiap hari tapi tidak sekerap hari ini…hem….adakah aku dah glemer? hahaha abaikan yea ayat perasan sendiri nie *sedapkan hati je sebenarnya*