Janji Kekasih Episode 3

yanmie 19

Salam semua, semalam macam biasa tengok Janji Kekasih Episode 3 di TV3, so far tak pernah lagi ketinggalan menonton drama nie, memang best sangat drama nie, betul-betul mengingatkan Yan kepada drama Nur Kasih 🙂

Pada yang ketinggalan episode 3 semalam, jom saksikan disini, rugi tak tengok 🙂 Drama yang bakal mencetuskan fenomena seperti Drama Nur Kasih dahulu..wah!!

Episode 3 Janji Kekasih kredit to TV3

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_01_cft.flv[/zdvideo]

Part 1

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_02_cft.flv[/zdvideo]

Part 2

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_03_cft.flv[/zdvideo]

Part 3

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_04_cft.flv[/zdvideo]

Part 4

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Memandangkan drama janji kekasih ini sangat menarik dan selalu buat Yan tertunggu-tunggu tayangannya, Yan mengambil kesempatan untuk mengabadikan kesemua Episode Drama Janji Kekasih di dalam blog ini tanda sokongan kepada TV3…ekekeke, TV3 kaulah Inspirasi ku 🙂

19 thoughts on “Janji Kekasih Episode 3

  1. aku sangat suka drama ni…sebab ada watak dalam crita tu dari muka hingga sikap die yg friendly n peramah, alim…mengingatkan ku dgn kekasih gelap ku,,,huhuhuuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Senaman untuk mengurangkan selulit di peha

Salam semua, baru kejap tadi melakukan aktiviti senaman setelah hampir setengah tahun tidak bersenam, sila percaya yea! ehehe. ini disebabkan oleh entry Oh Gemuk!. Makin bersemangat jadinya nak menurunkan berat yang tak stabil nie, kejap turun kejap naik, bila berat naik bukan main mendadak lagi, tapi nak turunnya tu agak […]

Subscribe US Now