Salam semua apa khabar? aiyooo takde mood lah nak blogging sebabnya guna broadband celcom kat rumah nie dapat 3G aje, tak tahulah bila nak setel masalah dengan TM nie.

Di maklumkan TM kecurian kabel di kawasan rumah nie so sebab tulah line takde, dan apa yang Yan kesalkan dimana sebelum nie 2nd level TM cakap masalah wiring kat rumah yang problem, diorang suruh buat wiring baru. then kami buat wiring baru…dah duit pulak tu yang keluar kan? tapi rupanya masalah kecurian kabel..

Sangat tak puas hati bila staff TM men sembarang cakap je ada masalah dengan wiring kat rumah!! sakit hati masih terasa…huhu!! saje nak nyusahkan orang!

Harap2 masalah nie dapat lah disetelkan dengan secepat yang mungkin…dah malas nak call TM, asyik2 customer yang kena follow up, diorang tak ada pun call informkan apa-apa…tu sangat kesal dengan TM! biasanya diorang akan call inform, tapi nie habuk pun taraakkkk….huhuhu

Nota Yanmie : Pencurik kabel nie pun satulah!! saje nak menyusahkan orang lain…