Salam semua, hari nie Yan nak masuk kontes kat blog budak kecik yang pandai berblog, canggih seh budak sekarang nie, sila percaya yea budak kecik nie umur tak sampai pun 1 tahun tapi dah pandai carik duit, siap pandai kumpul duit pampers dia lagi, dah cecah 1K pun, baru nie dapat pulak angpau dari Innity, banyak tu beb! hampir 1K jugak.Korang semua patut jeles ok! jadikan budak kecik nie idola korang, korang pun belum tentu boleh dapat duit blogging banyak tu kan?? ehehe 🙂

Gambar bersama faheem semasa berjumpa Blogger Cikmin.com

Budak kecik yang di maksudkan siapa lagi kalau bukan Faheem ataupun blognye MyFaheem.com. see…budak kecik nie pun ada domain sendiri..ehehe. Rasanya ramai yang mengenali budak kecik ini, mana tidaknya ibu faheem jugak seorang blogger tegar…ehem..ehem…nie haa ibunye yang kiut “Cikmin.com” *ayat ikhlas tau bukannya bodek!*

Memandangkan faheem murah rezeki, faheem dengan berbesar hati kini buat contest, agak menarik contestnya iaitu SUPRISE sempena HARI BAPA. Nak join memang senang sangatlah, faheem tak nak pening2kan kepala untie, uncle, sis dan bro semua…takde syarat2 yang berat pun, syarat yang ringan sahaja, cuma tinggalkan link entry di ruangan komen INI. atau lebih jelas lagi tentang cara-cara menyertai contest ini, terus sahaja terjah ke Entry Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

Menang kalah belakang cerita, yang penting untie support contest faheem ini. mudahan lepas ini rezeki faheem melimpah ruah…amin 🙂 jangan nakal2 yea. untie dah buatkan banner kat atas nu..siap dengan kereta sekali…ekeke 🙂

Nota Yanmie : Jom ramai-ramai pakat join! hadiah misteri woo….LUMAYAN 🙂