Salam semua, baru nie masa kami Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia terkejut sangat dengan perkataan yang keluar dari mulut anak Yan yang bongsu nie, dalam pada bersesak-sesak nak keluar dari pintu gate Main grandstand tu, adakah patut haziq menegur seorang remaja perempuan bersama kotak Pizza Hut nye.

Sumber google images

Nak tahu Haziq tegur apa?? Haziq siap nyanyi-nyanyi lagi panggil budak pompuan tu…adoiii jenuh Yan suh dia diam…tu..tgk gambar atas tu 🙂

haaa korang mesti dapat agakkan apa yang Haziq panggil kat budak perempuan tu? adakah patut???? *baca ayat bawah ye*

Haziq : Ibu…ibu…tengok tu..ada gemuk-gemuk

Ibu/Puan Yanmie : Eh apa yang gemuk??

Haziq : Itu gemuk…gemuk…gemuk…

Ibu/Puan Yanmie : erk!! adik jangan cakap macam tu, tak baik tau

Haziq : Dia gemuk…gemuk…

Ibu/ Puan Yanmie : Adik senyap nanti akak tu marah nanti, ibu biar je…

see…itulah sedikit perbualan kami semasa kejadian tersebut, rasanya budak perempuan tu memang tahu dan perasan haziq mengata dia, adoiii dik so sorry sangat-sangat yea, bukan akak tak ajar anak, cuma akak terkejut sangat sebab sebelum haziq tak pernah pun cakap macam tu.

Now yang menjadi mangsa kutukan haziq pulak ialah ibunya sendiri, kejap-kejap cakap “ibu gemuk…” adoiii makin semangat Yan nak kurus macam nie…hahahhaa

kejap tadi nie pulak katanya nak puting gemuk 🙂 adoiii puting mana lak ada puting gemuk nie??? rupanya nak puting botol susu yang besar…tak mau yang versi kecil…hahaha sabar jelah aku!

Nota Yanmie : Masih duk memikir macam mana haziq boleh panggil budak perempuan tu gemuk?? hem…mana dia tau perkataan gemuk?? pedahal takde pun bagitahu dia macam mana rupa gemuk, gemuk tu apa…pengaruh TV ke???