Salam semua, semalam layan bola piala dunia dengan geng-geng kat twitter, seronok seh! ada yang berangan pergi tengok kat sana pun ada..ehehe siapakah dia?? dan sebelum tu layan Janji Kekasih drama baru slot zehra di TV3, memang best! rasa macam boleh lawan drama Nur Kasih je 🙂

Lagu tema aka OST Janji Kekasih nie pun memang best, lagu dari Afgan yang bertajuk Padamu Ku Bersujud. Lagu nie macam dah biasa dengar cuma tajuk lagu je tak familiar…ehehe

Ok Jom nyanyi sama-saya yea 🙂

Afgan – Padamu Ku Bersujud

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud

Download Lagu Padamu Ku Bersujud – Afgan

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3