OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

Salam semua, semalam layan bola piala dunia dengan geng-geng kat twitter, seronok seh! ada yang berangan pergi tengok kat sana pun ada..ehehe siapakah dia?? dan sebelum tu layan Janji Kekasih drama baru slot zehra di TV3, memang best! rasa macam boleh lawan drama Nur Kasih je 🙂

Lagu tema aka OST Janji Kekasih nie pun memang best, lagu dari Afgan yang bertajuk Padamu Ku Bersujud. Lagu nie macam dah biasa dengar cuma tajuk lagu je tak familiar…ehehe

Ok Jom nyanyi sama-saya yea 🙂

Afgan – Padamu Ku Bersujud

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud

Download Lagu Padamu Ku Bersujud – Afgan

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Comments

  1. salam…
    memang best lagu ni,,tp2 hr i dgr,,x penah puas,,lirik nya mengajak kite sumer untuk mendktkan diri dgn Allah..

  2. hehehe best lagu nie….kekadang ade cdey jugak….klau korang ingat mati,taubat,amal ibadah,mecti cdey….herm…cdey2…..

    JANJI LAGU NIE BEST…HEHEHEHE CAIYOK….

  3. lagu ni wat aku banyak ingat kat dia…………
    tp msa da xkn bpatah balik lau la aku smpat bhenti an masa…..pd wktu to

  4. salam.-
    yeaa mmg btol lagu nie.-
    but ade bnyk lagy.
    kan.-
    lagu ost drama nie.-
    hope sape2 taw.-
    leh share2 laa yea..-!

  5. radio mane yg slalu main lagu ni?
    tak silap la kan…ari rabu ke khamis ritu blk kije kol 6 lebey kurang kan…skali je baru dengar main kat era.fm

  6. Salam guys…Pada Mu Ya Allah ku bersujud
    lagu ni sedey saaaannnnggggaaaaattttt….
    menyayat hati…same mcm lagu Nur Kasih, Ketika Cinta Bertasbih…
    aduyai…cam nak nangis je….

Leave a Reply

Your email address will not be published.