Balik kampung ambil lesen memandu kereta

yanmie 5

Salam semua, ketika korang baca entry ini, Yan berserta 3 orang hero pujaan hati dalam perjalanan balik ke kampung di Jengka Pahang (kampung En.hubby). Kami keluar rumah lepas solat maghrib tadi. Kali nie Yan duduk  kat kampung lama sikit, maybe 1-2 bulan.

Google Images

Tujuan Yan balik kampung dan duduk lama disana disebabkan Yan amik kelas memandu kereta disana, kat klang nie susah sebab takde orang boleh jaga anak, jiran-jiran depan belakang kiri kanan semuanya india, so memang payah nak ambik lesen kat sini, jalan penyelesaiannya ialah balik kampung en.hubby, boleh lah jugak MIL dan FIL tolong2 jagakan diorang sementara Yan pergi kelas belajar memandu, dan sekurang2nya dapat jugak anak2 nie menghiburkan MIL dan FIL tercenta 🙂

Besok pagi dalam pukul 8.30 am Yan dah start masuk kelas ceramah, adeh lama pulak tu, tak silap 5 jam..aduhaiiii mesti bosan giler, mesti teringat dengan anak-anak, yelah sebab tak pernah lagi berenggang dengan anak2 walaupun sekejap 🙂

Oklah Insyallah kalau ada masa dan peluang nanti Yan akan online dari sana, doakan Yan lulus ambik ujian kelas memandu nie yea…dah tak sabar nak balik ke klang dengan lesen P 🙂 nak bawa kereta en.hubby…ekeke 🙂

5 thoughts on “Balik kampung ambil lesen memandu kereta

  1. oo.. ini ke sebabnye amik kt kampung.. dulu test JPJ kejap je. pusin2 kt luar gate, trus masuk skolah memandu balik. sbb tester tu nak balik makan. hehehe. siap suruh drive laju2 lg. gud luck!
    salmia recently posted..Mohd Juara Mentor 4My Profile

  2. alooooo…tucen tu pun ikut balik sama ye… 😛 semoga berjaya ye yan..kalau boleh masa nak test drive tu biar la yan last sekali..untung2 tester tu pendikkan masa test tu.. 😛 apa2 sms akak ye…
    cikmin recently posted..Ayam Percik ala CikminMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Ceramah Kelas Memandu

Salam semua, hari nie hari pertama Yan masuk ke kelas memandu, pagi nie macam biasalah ada ceramah selama 5 jam. bermula pukul 8.30 dan dijangka habis pada pukul 4 petang…aiyoooo…harap2 x bosan tapi teruja jugak nak masuk kelas nie, ehehe…dan perasaan berdebar-debar tu tetap ada, harap-harap dipermudahakan segala urusan Yan […]

Subscribe US Now