Salam semua, bosan pulak waktu nie tak Β boleh nak lelapkan mata, terkejut dari tidur tadi terus on lappy yelah kan tak boleh nak lelapkan mata, kalau hubby ada sure boleh tido nyenyak..ekeke nie rindu-rinduan aje lah..nnggee~~

Oklah dalam pada tak boleh nak lelapkan mata nie, Yan sharekan gambar anak-anak, gambar-gambar bawah nie ambik masa kami keluar bertiga ke KFC Giant Bandar Bukit Tinggi Klang, encik hubby tak ikut sebabnya time nie dia kerja, lagi pun time nie darurat, kena keluar jugak bertiga..ehehe apa lagi call Teksi ler…huhu rm 17.00 ok dari bandar puteri klang ke Bandar Bukit Tinggi tu, kalau ikut meter tak sampai pun rasanya RM10.00. Teksi kat Klang nie memang tak pakai meter, even ada tulis Teksi Bermeter pun diorang tak guna, ades…dah malas nak fikir pasal tambang teksi tu..ehehe layan gambar anak-anak lagi best πŸ™‚

eemm…cedapnyerr nugget nie πŸ™‚

Meh nganga mulut…Aiman suapkan..ehehe πŸ™‚

Ades…ada awek cun duk kat meja sebelah πŸ™‚

Yeehhaa cedapnyer…boleh bah kalau kau!!

aiyak….adik dapat sudu aje ke?? abang, nak kentang putar sikit boleh??

argh!!! tak bley…nie semua abang punya..kehkehkeh

Lepas dah kenyang-kenyang nie, urusan pun dah setel kami balik rumah terus, takde nak menyinggah tempat lain, kalau dah dapat lesen tu lainlah cerita boleh pergi merempit dengan anak-anak ke tempat lain pulak…haha panjanglah langkah lepas nie πŸ™‚

Nota Yanmie : Rindu encik hubby…nnggeee~~~