Netbook ke Blackberry?

Salam semua, pekabar? semalam tak update blog sebab bizi sangatlah jugak, round 1 Bandar Pusat Jengka dan Temerloh mencari Netbook/Laptop, tapi takdelah pulak kedai komputer yang kami jumpa, yang ada pun bapak mahal giler, so telan air liur ajelah pegi merempit ke Temerloh…hahah kelakar aje.

ingatkan baru nak rembat 1 Netbook untuk online kat kampung nie πŸ™‚ nampaknya kena fikir balik fulus innity yang dapat nie nak buat apa, Blackberry ke??? ops!! eehehe πŸ™‚

Blog FuzriOwn

Oklah hari nie nak share 1 blog dengan korang, blog Mak Ngah Aiman dan Haziq, pi lah terjah-terjah dan kenal-kenal dengan Mak Ngah Aiman dan Haziq yea. Klik link atas okies πŸ™‚

Nota

You Might Also Like

16 Replies to “Netbook ke Blackberry?”

  1. yan, aku pilih netbook…..aku bb user…..ada pro & cons lahh….tapi go for netbook…ade duit nanti ingat nk sambar jgk 1…

  2. i got both…beli dedua jerk…satu tu kalau masuk toilet pun leh tweet tweet bagai…netbook tu bawak pg vacation tak der la besor sgt…..hehari silakan buat bisikan syahdu b4 tido…tu yg aku praktikkan…wakakakaka aku da dpt dedua pun…yeay….kalau tak dpt gigit telinga laki hang…wakakakkaka

    1. amboi hang bukan main lagik yea siap dapat dedua tu..ko gigit telinga laki ke terus dapat dua tu?? hahaha klu gitu sat lagi aku pi gigit telinga laki aku..hahaha

        1. adsense yg x bape nk bela…tak up2 lg trafiknye…ehehe line slow malas nk buat.

          tp bukan blog hari tu, blog hari tu yan lupa pass adsensenye πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge