Online dengan beruk celcom lagi

Salam semua pekabar? lama jugak tak update blog nie kan?? 5 hari tu tak berupdate, pecah rekod….ehehe, ekceli kat sini line tak berapa nak bagus sangat, beruk celcom semput-semput sikit, tapi pagi nie amazing sangat, beruk sangat ektip…hahhaa *riangnyeee rasa hati*

pssstt…rindu tak dengan budak bucuk 2 orang nie??

Oklah nanti kemudian pulak Yan update yea, nak setel mana yang patut dulu. insyallah lepas2 nie ada update yang akan menyusul…maklumlah bukannya selalu beruk celcom nie nak bagi kerjasama…ehehe

Nota Yanmie : Biru ke Hijau??? ku jua dalam dilema sebenarnya…huhuhu

Comments

  1. salam yan..wah…akak pun rindu dgn mak budak ni…kol asik tak dengar je.. 😛

    akak pasang nak tengok perfomance mangga..sebab ada member kita dah cash out mangga tu…

  2. salam yan.
    rindu kat yan sebab banyak hari tak nampak online. rupanya kat kg susah nak dpt line. bb tu memang ikut mood, kdg laju, kdh lembab mcm siput babs…
    anyway, apa khabar sepanjang cuti? anak2 yan semuanya nampak sihat dan still comel macam biasa.

  3. biru ke ijau?
    aik dh berkira-kira warna keter yg nk dibeli ker nanti..hehe

    takkan nak undi parti biru atau parti ijau kot…blom PRU lagi rasanya…hehe

    1. hahhaa tulah pasal tgh berkira2 nk pilih keta warna apa..wakakaa *gurau*
      akak x pernah ngundi lg even layak..nnggee~~ inga undi akan dtg nk pi undi lah…ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.