Online dengan beruk celcom lagi

Salam semua pekabar? lama jugak tak update blog nie kan?? 5 hari tu tak berupdate, pecah rekod….ehehe, ekceli kat sini line tak berapa nak bagus sangat, beruk celcom semput-semput sikit, tapi pagi nie amazing sangat, beruk sangat ektip…hahhaa *riangnyeee rasa hati*

pssstt…rindu tak dengan budak bucuk 2 orang nie??

Oklah nanti kemudian pulak Yan update yea, nak setel mana yang patut dulu. insyallah lepas2 nie ada update yang akan menyusul…maklumlah bukannya selalu beruk celcom nie nak bagi kerjasama…ehehe

Nota Yanmie : Biru ke Hijau??? ku jua dalam dilema sebenarnya…huhuhu

You Might Also Like

9 Replies to “Online dengan beruk celcom lagi”

  1. salam yan.
    rindu kat yan sebab banyak hari tak nampak online. rupanya kat kg susah nak dpt line. bb tu memang ikut mood, kdg laju, kdh lembab mcm siput babs…
    anyway, apa khabar sepanjang cuti? anak2 yan semuanya nampak sihat dan still comel macam biasa.
    kakchik recently posted..Remaja Hari Ni Tidak Kenal TuhanMy Profile

    1. hahhaa tulah pasal tgh berkira2 nk pilih keta warna apa..wakakaa *gurau*
      akak x pernah ngundi lg even layak..nnggee~~ inga undi akan dtg nk pi undi lah…ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge