Terima kasih eyriqazz.com

Salam semua, entry ini adalah entry khas buat Eyriqazz.com atas sumbangan trafik dari blog beliau. Terima kasih banyak2 atas backlink yang diberikan. bukan mudah dapat trafik backlink dari kawan-kawan. Thanks jugak sebab tak kedekut bagi backlink ke blog kakyan nie 🙂

Meh tengok sumbangan trafik bulan ini dari Eyriqazz.com, sebenarnya sebelum2 ini lagi banyak trafik dari eyriqazz.com yang masuk tapi tak sempat nak print screen. tapi yang pasti eyriqazz.com banyak menyumbangkan trafik ke blog ini.

boleh kata setiap backlink yang diberikan oleh beliau mesti mendapat trafik yang agak tinggi jugak. so apa tunggu lagi terjah lah blog beliau, kot2 ada luck dia boleh bagi linkback kat korang…ehehe.

Nota Yanmie : Yan tak harap pun semua ini, tapi bersyukur sangat atas sumbangan trafik dari blog kengkawan, terutamanya Eyriqazz.com. pi terjah blog beliau okies….semestinya blog beliau memang best! blog yang tiap2 hari Yan masuk tanpa jemu, tapi frust sangat 2-3 hari sebab tak boleh nak masuk ke blog beliau, huhu beruk tidak memberikan kerjasama buat masa ini.

You Might Also Like

15 Replies to “Terima kasih eyriqazz.com”

  1. huhu blog eyriqaz mmg best. eyka rasa blog dye unik sbb suka berpantun. huhuhuhu. kak yan, blog akak pun best gak laaa 😀 hihihihi. “boleh bah kalau kau” rindu nk dgr ayat ni , last dgr mse gi PLKN kat sabah 2 tahun lepas.. 🙁
    eykameow recently posted..Formspring aku dah tak suciMy Profile

    1. Yes betul tu :-D. Strimik dh ok. Aku duk kg hubby guna beruk celcom. Aku amik lesen keta kt sini. Duk kg sampai dpt lesen P. So duk sini bertemankan beruk celcom aje..huhuhu

  2. thanks kak yan…tersentuh hati saya bila ada entry khas lagi camni.. I think the credit should be given when it is due..saya cuba kasi backlink semampu/membalas kembali backlink yang diberi..win-win situation kan?blog kak yan pun memang saya singgahi hari2..cukup jealous dengan template dan teruja nak ada domain n hosting sendiri bila tengok blog kak yan,melromeo,kulanz,denaihati,kakjie,ariffshah dan ramai lagi,..Apakan daya,ilmu untuk berhosting/domain sendiri blom cukup didada…

    P/s :mungkin lepas ni saya nak offerkan di blog saya a few hundred (200-500 maybe) untuk sesiapa yang sudi mengajar saya buat hosting/domain +cara=cara updatekan etc..Money is not everything,kepuasan yang saya cari…
    eyriqazz recently posted..Saya Bukan Blogger Popular Saya Blogger Cap Ikan Ayam GorengMy Profile

    1. Salam eyri betul tu. Kakyan pun mcm tu jugak.

      Pasal domain dan hosting tu kakyan blh ofer ajar dgn free, xperlu fulus. Cuma sedia fulus utk beli hosting aje, guna domain sedia ada. Data2 dlm blog blh transfer ke wp, xde masalah. Nk update blog snang sgt. Semuda abc aje. Nanti bgtau bila2 kalau nak pindah :D. Hidup utk memberi. Betul tak? Tak salah kongsi ilmu.

    1. hehe beruk akak nie tgh nakal. Nak kena tambat baru nak menggedik buat keje..hehehe

      Akak baru pas ujian statik, wiken ni nk masuk kelas amali pulak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge