Salam semua, rasanya lama Yan tak update pasal top keywords di blog ini, so Yan sharekan lagi ye disini. berikut kat bawah adalah top keywords bulan ini, tak sampai lagi pun hujung bulan, tapi Yan nak sharekan jugak awal-awal, sebabnya line beruk celcom nie tak berapa nak bagi kerjasama, takut lepas2 nie payah nak online 🙂

See, ramai benar yang mencari keywords janji kekasih, dimana slot drama zehra yang sangat meletop2 sekarang nie, my MIL pun layan jugak..ehehe. tak kurang jugak dengan keywords2 yang sangat melucukan dan keywords yang tak masuk akal…tapi nak upload sangat slow, so layan keywords atas tu je yea 🙂

Nota Yanmie : Takut wooo…ada orang search pasal nak bunuh membunuh…huhuhu