Klip Video Namewee berunsur perkauman

yanmie 10

Salam semua, masih ingat ke korang dengan pemuda yang bernama Namewee atau nama sebenarnya Wee Meng Cheng yang mana ketika dahulu pernah mencetuskan kemarahan seluruh rakyat Malaysia yang mana dia pernah mengubah lirik lagu Negaraku kepada Negarakuku suatu ketika dahulu. dan dia pun pernah memohon maaf di atas kesalahannya yang […]

QBB Pure Ghee adalah tidak halal

yanmie 12

Salam semua, tertarik dengan pautan dari facebook denaihati tentang status sijil halal QBB Pure Ghee. Disini Yan kongsikan untuk semua yea, Sebenarnya QBB Pure Ghee adalah tidak halal dan Yan rasa memang patut hal tentang ini di hebahkan kepada ramai, maklumlah takut ada yang masih tidak tahu akan status produk […]

Memey dan Norman Hakim Bertunang

yanmie 24

Salam semua, selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 53 buat negaraku Malaysia yang tercinta. MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!. Oklah nak share 1 laporan berita akhbar online dari myMetro tentang Memey Suhaiza dan Norman Hakim yang akan bertunang pada raya ke 4 nanti. Alhamdulillah elok sangatlah tu, makan pun dah kongsi pinggan […]

Drama Asmara di Slot Lestary TV3

yanmie 49

Salam semua, seperti yang semua maklum Drama Hotel Mania dah pun berakhir, dan esok pulak adalah tayangan episode 1 untuk Drama Asmara. kalau tengok promo drama Asmara nie macam best je, dan lagipun sebabnya drama Asmara nie berkisar tentang masalah sosial remaja, yang banyak berlaku pada masa kini. Pihak TV3 telah mengambil […]

Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power

yanmie 36

Salam semua, yeehhaa online dari rumah tercinta di Klang, semalam baru sampai. Syukur semuanya di permudahkan. Ok macam biasa pepagi buka paper online kt internet nie, menarik minat Yan untuk kongsikan laporan berita dari MyMetro tentang seorang guru disiplin sedang giat mempromosikan ubat seks yang lebih di kenali sebagai abang […]

HIDUP SEORANG BLOGGER

yanmie 37

Salam semua, maaf sekali lagi blog ini tidak berupdate semalam, macam nielah HIDUP SEORANG BLOGGER dalam kesibukan tu cuba jugak nak ambil peluang untuk nak update blog. Tapi semalam memang takde peluang so tu pasal tak dapat nak update…ehehe sori na… HIDUP SEORANG BLOGGER memerlukan Yan bijak mengatur masa untuk […]

Aida Rahim bercerai dengan Joe Radzwill

yanmie 10

Salam semua, fuh panas betul siang nie, projek membatang buruk masih tak siap lagi, insyallah besok lusa setellah semuanya. sebelum tu meh Yan kongsikan sedikit tentang laporan berita online dari Mstaronline.com.my tentang perceraian Aida Rahim aka Aida Khalida dengan pasangannya iaitu Joe Radzwill. Alahai terkejut betul, sebabnya diorang berdua nie […]

Duit Raya RM500 untuk Kakitangan Awam dan Pesara

yanmie 19

Salam semua, wah tajuk entry boleh bikin orang yang keje goment aka government senyum lebar sampai ke telinga, mana taknya Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak baik hati nak bagi bonus duit raya sebanyak RM500 untuk kakitangan Awan dan jugak Pesara. Google Images Alhamdulillah sedikit sebanyak dapat meringankan […]

Alhamdulillah lulus test JPJ

yanmie 45

Salam semua, syukur alhamdulillah pagi tadi Yan ada test dengan JPJ, dan keputusannye Yan lulus Ujian tersebut. Hanya Allah saje yang tahu perasaan ini bagaimana hepinyee :), cikgu kata kalau takde apa jumaat nie dah boleh pegang lesen P…ehehe Ok jom layan gambar sepanjang test pagi tadi, ada lebih kurang 50 […]

Subscribe US Now