Mari tahan nafsu di bulan ramadhan

yanmie 14

Salam semua, online dari kampung en.hubby nie, nie sebab Belajar memandu punya pasal lah tak abis-abis lagi,Β isnin nie nak sambung balik kelas Belajar Memandu, so memang akan sibuk sedikit, waktu online tidak menentu. Ok takpe akan di usahakan untuk online macam biasa, oh! blogger tegar ke macam nie?? ekeke πŸ˜›

Kredit Pic to merryweather

Ok berbalik pada entry Yan semalam pasal Sperma keluar waktu puasa – Batal atau tidak?, Yan bukanlah orang yang arif dalam membicarakan hal-hal yang sedemikian, jawapan yang Yan dapat pun adalah dari hasil mengoogle, sekiranya tidak berpuas hati boleh lah merujuk hal tersebut pada yang arif. kadang-kadang en.google nie tak berapa arif, dia cuma menjalankan tugas aje πŸ™‚

Pagi nie adalah lebih 10 keywords yang masuk cari pasal ini πŸ˜›

Tak cukup dengan 1 keyowrds yang masuk pasal Sperma keluar waktu puasa – Batal atau tidak?, pagi nie buka pulak get clicky, tengok apa keywords yang masuk ke blog ini. Mak aiiihhh ramai benar yang mencari keywords tu, alahai..macam mana nak puasa nie…hahaha

Nota Yanmie : Belajar-belajarlah tahan nafsu πŸ˜›

14 thoughts on “Mari tahan nafsu di bulan ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kadar zakat fitrah 2010

Salam semua, nie nak share pasal kadar zakat fitrah seluruh malaysia bagitahun 2010, Zakat fitrah difardhukan ke atas setiap individu lelaki dan perempuan muslim yang berkemampuan dengan syarat-syarat yang ditetapkan. So jangan lupa tunaikan kewajipan kita sebagai seorang muslim yea, cekidaut info tentang Zakat Fitrah, sumber dari Ezakat.

Subscribe US Now