Salam semua, maaf blog ini tidak berupdate sehari iaitu pada semalam ini kerana kesihatan tidak berapa nak ok plus pergi Belajar Memandu tetiap hari memang meletihkan di bulan puasa nie. *ewah ada je alasan* πŸ™‚

Pagi nie adalah pagi yang di nanti-nantikan sebabnya pagi nie Yan ada test kereta dengan JPJ, mudahan ler lulus! nebes pun ada nie πŸ™‚

Kalau ada berita gembira nanti Yan entry yea, kalau takde tu maka tak lulus lah tu..ehehe, tapi harap2 luluslah kan πŸ™‚

Ahad lepas buat test percubaan memang pass dan harap-harap test jgn JPJ nie sama macam test percubaan ahad lepas, bukan apa takut kecut perut je duduk sebelah JPJ..haha..adoiyaii

Oklah out dulu nak siap-siap, jap lagi pukul 8.30 pagi nie nak gerak dah pergi institut memandu.

Korang doakan Yan berjaya yea…ehehe. bye semua, mmuaahss πŸ™‚

Nota Yanmie : Amik peksa masa blajar dulu pun tak nebes camnie πŸ˜›