Pagi yang di nanti sudah tiba – Test JPJ

Salam semua, maaf blog ini tidak berupdate sehari iaitu pada semalam ini kerana kesihatan tidak berapa nak ok plus pergi Belajar Memandu tetiap hari memang meletihkan di bulan puasa nie. *ewah ada je alasan* πŸ™‚

Pagi nie adalah pagi yang di nanti-nantikan sebabnya pagi nie Yan ada test kereta dengan JPJ, mudahan ler lulus! nebes pun ada nie πŸ™‚

Kalau ada berita gembira nanti Yan entry yea, kalau takde tu maka tak lulus lah tu..ehehe, tapi harap2 luluslah kan πŸ™‚

Ahad lepas buat test percubaan memang pass dan harap-harap test jgn JPJ nie sama macam test percubaan ahad lepas, bukan apa takut kecut perut je duduk sebelah JPJ..haha..adoiyaii

Oklah out dulu nak siap-siap, jap lagi pukul 8.30 pagi nie nak gerak dah pergi institut memandu.

Korang doakan Yan berjaya yea…ehehe. bye semua, mmuaahss πŸ™‚

Nota Yanmie : Amik peksa masa blajar dulu pun tak nebes camnie πŸ˜›

You Might Also Like

16 Replies to “Pagi yang di nanti sudah tiba – Test JPJ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge