Salam semua, sejak akhir-akhir ini ada pulak keywords Cinta Kirana nie masuk ke blog ini walaupun tidak pernah sekali entry pasal sinetron ini, tapi takpe Yan kongsikan jugak disini, dan yang pastinya ramai tergila-gilakan Sinetron Cinta Kirana yang di tayangkan di Astro Ria, Yan sendiri baru nak tengok secara online di Youtube, ketinggalan betul Yan nie kan..hahaa orang lain dah nak sampai garisan tamat Yan baru terkedek-kedek…kikiki

cinta kirana

Oklah dibawah ini merupakan sinopsis penuh setiap episode Cinta Kirana, so cekidaut. Sumber dari Indosiar dan jugak dari info.yanmieonline.com

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

Pelakon

  • Nia Ramadhani sebagai Kirana
  • Randy Pangalila sebagai Galang
  • Tsania Marwa sebagai Riana
  • Kiki Farrel sebagai Baim
  • Arthur Tobing sebagai Rama
  • Yatti Surachman sebagai Sita
  • Erly Ashy sebagai Aida
  • Emma Waroka sebagai Sandra
  • Revand Narya sebagai Evandra
  • Mama Dahlia sebagai Dahlia
  • Unang sebagai Tejo
  • Indah Ayu Putri sebagai Joana

Full Sinopsis Sinetron Cinta Kirana

Cinta Kirana Episode 01Cinta Kirana Episode 40
Cinta Kirana Episode 02Cinta Kirana Episode 41
Cinta Kirana Episode 03Cinta Kirana Episode 42
Cinta Kirana Episode 04Cinta Kirana Episode 43
Cinta Kirana Episode 05Cinta Kirana Episode 44
Cinta Kirana Episode 06Cinta Kirana Episode 45
Cinta Kirana Episode 07Cinta Kirana Episode 46
Cinta Kirana Episode 08Cinta Kirana Episode 47
Cinta Kirana Episode 09Cinta Kirana Episode 48
Cinta Kirana Episode 10Cinta Kirana Episode 49
Cinta Kirana Episode 11Cinta Kirana Episode 50
Cinta Kirana Episode 12Cinta Kirana Episode 51
Cinta Kirana Episode 13Cinta Kirana Episode 52
Cinta Kirana Episode 14Cinta Kirana Episode 53
Cinta Kirana Episode 15Cinta Kirana Episode 54
Cinta Kirana Episode 16Cinta Kirana Episode 55
Cinta Kirana Episode 17Cinta Kirana Episode 56
Cinta Kirana Episode 18Cinta Kirana Episode 57
Cinta Kirana Episode 19Cinta Kirana Episode 58
Cinta Kirana Episode 20Cinta Kirana Episode 59
Cinta Kirana Episode 21Cinta Kirana Episode 60
Cinta Kirana Episode 22Cinta Kirana Episode 61
Cinta Kirana Episode 23Cinta Kirana Episode 62
Cinta Kirana Episode 24Cinta Kirana Episode 63
Cinta Kirana Episode 25Cinta Kirana Episode 64
Cinta Kirana Episode 26Cinta Kirana Episode 70
Cinta Kirana Episode 27Cinta Kirana Episode 71
Cinta Kirana Episode 28Cinta Kirana Episode 72
Cinta Kirana Episode 29Cinta Kirana Episode 73
Cinta Kirana Episode 30Cinta Kirana Episode 74
Cinta Kirana Episode 31Cinta Kirana Episode 75
Cinta Kirana Episode 32Cinta Kirana Episode 76
Cinta Kirana Episode 33Cinta Kirana Episode 77
Cinta Kirana Episode 34Cinta Kirana Episode 78
Cinta Kirana Episode 35Cinta Kirana Episode 91
Cinta Kirana Episode 36Cinta Kirana Episode 92
Cinta Kirana Episode 37Cinta Kirana Episode 93 (Terakhir)
Cinta Kirana Episode 38
Cinta Kirana Episode39

Saksikan konsert the Beast, 4minute and G.Na at the #DiGikpop! Pra-jualan tiket dibuka sekarang di 1U, New Wing!

sape nak handphone baru? jom terjah CelcomEveryone sale!  siapa cepat dia dapat!!!

Nota Yanmie : Aiyoo frust gak tengok kat youtube nie sebab episode tak lengkap, ke Yan yang tak reti nak search yea…haha sabar jelah, tunggu minggu depan balik Klang bolehlah layan tayangan Cinta Kirana Marathon kat Astro nanti sebabnya kalau weekdays Yan layan Epilog Syurga Cinta, lagi pun kat kampung nie takde Astro 🙂

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia