Alat melipat baju – Mesti cuba!

Salam semua, selamat malam yea, tadi sambil-sambil layan youtube dan terjupa video cara buat alat melipat baju, so Yan cubalah buat eksperimen tu jugak, kebetulan bahan pun ada so layankan aje *tetiba rajin* hahha, layankan video bawah nie yang di demokan oleh anak Yan sendiri iaitu Aiman. layan yea…

.

amacam??? ehehe…anak-anak Yan pun jadi seronok, so lepas-lepas nie ringan sikit beban, anak-anak boleh tolong melipat kain, hahaha….akhirnya jumpa jugak alat untuk melipat baju kan…yelah Yan nie banyak-banyak keje paling tak suka melipat baju..hahaa tak tahu lah napa..ehek 😛

nak belajar buat alat nie?? meh tengok video bawah yea 🙂

Nota Yanmie : Alhamdulillah setel hal melipat baju 😛

You Might Also Like

40 Replies to “Alat melipat baju – Mesti cuba!”

  1. yanmie :
    hahaha layankan jee…jgn bebudak nie besok2 bosan sudah, kang akak gak kena melipat baju..hahaha

    eh x leh jugak, kene paksa dari awal, bak kata pepatah yg dipatahkan. melentur buluh jangan sampai patah 😛

  2. wakakak…sangat briliant la mak budak berdua ni…ermmmm…ni tanda2 nak dapat tutttt kah? erkkk..apa kena mengena lipat kain dengan tutttt! akak nak share video ni kat blog…

    1. hahahaa kelakarkan kak…gelak gak yan tgk 😛
      eh mana ada tutttt, klu ada nnti yan kecoh kt blog nie..blm ada lg 😛

      blh je kak..sharing is caring kan..kan..kan…

  3. Walaupun video ni bukan untuk melawak tp daus tgk mesin tu terasa nak gelak je kak… Kreatif betul la anak2 akak… Sape yg reka ek?… Thanks… Besok nak wat… kotak byk kat bawah rumah ni… hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge