Salam semua, ok dah cool sikit dari Sakit hati dengan Operator TM!, now nak cerita pasal semalam Yan dapat Laptop baru dari en.hubby…ehehe, petang semalam en.hubby ajak pergi Plaza Alam Central Shah Alam, rupanya nak belikan laptop baru, sukenyee rasa hati bila yang tersayang belikan laptop baru, nak-nak pulak brand dell yang dah lama di idam-idamkan, thanks dear 🙂

Memula en.hubby cakap pilihlah nak yang mana, budget 2K, so tu dia amik yang ngam-ngam 2 K…hahhahaa sebab kalau lebih dari 2K kena tambah sendiri…keh3. Specnya pun puas hati, boleh simpan grafik banyak-banyak, tak macam laptop acer sebelum nie….*wah2 terus pandang rendah kat lappy lama..haha teruk betul!*

Fresh dari kotak, plastik tak buka lagi…hahhaa but now dh buang dah semua plastik-plastik semua tu, sangat nyaman tengok lappy baru nie, skinnye sangat kiut 🙂

Laptop Dell Inspiron ini di datangkan sekali dengan Windows7 Original, kekok sikit guna windows7 nie sebabnya tak berapa nak familiar, but now oklah cuma ada beberapa function tak jumpa…hahaha tak macam window xp sangat user friendly.

Nota Yanmie : Tengkiu to my dear en.hubby sebab belikan laptop dell nie, muahhss….opss!! ehehe terlebih sudah 🙂