Salam semua, wah2 entry ini bukan entry carik gaduh ye..ehhee, entry ini adalah berkenaan dengan entry melekat KakIna iaitu tentang Contest gambar kenangan Open House Aidilfitri 2010. Alhamdulillah contest yang dibuat adalah sempena penglibatan kakina di dalam dunia blogging selama 2 tahun dan bilangan pengunjung blog kakina sudahpun mencecah 400K, banyak ok! bukannye sikit!, tahniah kak…Yan tengok akak dah banyak maju ke hadapan, kipidap okies :), dah glemer besok jangan lupa pulak Yan…kikiki

Gambar yang baru di snap petang tadi, terima kasih kak sudi datang open house  😛

Oh yea, entry ini bukanlah bertujuan untuk Yan masuk contest kakina  tu, kang ada pulak yang tercabar..hahaha, cuma bagi peluang kat kawan-kawan yang lain….ekekeke macam ye-ye je boleh menang kalau masuk! hahahaa :), sebenarnya entry ini adalah bertujuan untuk membantu mempromosikan contest yang kakina anjurkan, mudahan contest yang di anjurkan ini dapat mengeratkan lagi hubungan sesama insan.

Caranya sangat mudah aje, cuma tempek gambar kenangan raya open house korang, lagik kreatif lagik bagus, suka hati korang nak edit macam mana…ingat!! Gambar kenanganopen house aidilfitri 2010 sahaje ye!

Hadiah?? Pergh!! wa cakap sama lu…memang berbaloi!! macam-macam hadiah ada, so tunggu apa lagi, pi terjah blog kakina kat SINI, jangan malu jangan segan kang peluang melepas, pemenang pun bukannye nak sorang, tapi ramai ok! so peluang untuk korang menang sangat tinggi! wah!! terlebih sudah!!…

Ingat nak sponser jugak hadiah, apa kata Yan sponser ruangan iklan untuk sebulan buat pemenang 1-3 ok tak kakina?? ehehe….itu je yang termampu kak, duit nuffnang tak metered lagi, kalau metered kaya makcik, boleh sponser lebih dari ruangan iklan!! hahahaa *saje kasik jeles*

Nota Yanmie : Kakina kata kalau dah tua2 memang tak makan ayam?? oh apakah?? hahaha 😛