Kak Ina KL punya pasal

Salam semua, wah2 entry ini bukan entry carik gaduh ye..ehhee, entry ini adalah berkenaan dengan entry melekat KakIna iaitu tentang Contest gambar kenangan Open House Aidilfitri 2010. Alhamdulillah contest yang dibuat adalah sempena penglibatan kakina di dalam dunia blogging selama 2 tahun dan bilangan pengunjung blog kakina sudahpun mencecah 400K, banyak ok! bukannye sikit!, tahniah kak…Yan tengok akak dah banyak maju ke hadapan, kipidap okies :), dah glemer besok jangan lupa pulak Yan…kikiki

Gambar yang baru di snap petang tadi, terima kasih kak sudi datang open house  😛

Oh yea, entry ini bukanlah bertujuan untuk Yan masuk contest kakina  tu, kang ada pulak yang tercabar..hahaha, cuma bagi peluang kat kawan-kawan yang lain….ekekeke macam ye-ye je boleh menang kalau masuk! hahahaa :), sebenarnya entry ini adalah bertujuan untuk membantu mempromosikan contest yang kakina anjurkan, mudahan contest yang di anjurkan ini dapat mengeratkan lagi hubungan sesama insan.

Caranya sangat mudah aje, cuma tempek gambar kenangan raya open house korang, lagik kreatif lagik bagus, suka hati korang nak edit macam mana…ingat!! Gambar kenanganopen house aidilfitri 2010 sahaje ye!

Hadiah?? Pergh!! wa cakap sama lu…memang berbaloi!! macam-macam hadiah ada, so tunggu apa lagi, pi terjah blog kakina kat SINI, jangan malu jangan segan kang peluang melepas, pemenang pun bukannye nak sorang, tapi ramai ok! so peluang untuk korang menang sangat tinggi! wah!! terlebih sudah!!…

Ingat nak sponser jugak hadiah, apa kata Yan sponser ruangan iklan untuk sebulan buat pemenang 1-3 ok tak kakina?? ehehe….itu je yang termampu kak, duit nuffnang tak metered lagi, kalau metered kaya makcik, boleh sponser lebih dari ruangan iklan!! hahahaa *saje kasik jeles*

Nota Yanmie : Kakina kata kalau dah tua2 memang tak makan ayam?? oh apakah?? hahaha 😛

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

9 Comments on “Kak Ina KL punya pasal”

  1. alahai kelakarlah pasal ayam tu..kan akak memang dah tua.sebenarnya jemu makan ayam tau..yang suka anak-anak ajer..

    terima kasih yer yan sudi terima kedatangan akak walaupun terburu-buru disebabkan masa yang terhad dan terima kasih sekali lagi sebab sudi promosi contest akak ni.

    ooo nak sponsor ek..boleh sajer bah..
    maaf ek jika akak terlebih pot pet pot pet dengan kamu..

    1. akak, umur je tua tp muka masih muda remaja….ehehe
      terima kasih gak kak sudi datang ke rumah bersama 2 hero yg hensem tu, sib baik xde anak dara, klu tak leh padankan dgn anak akak yg tecik tu..hahhaa pepandai je 😛

      ye kak…blh je pasal sponser tu..no problem 🙂
      Yan pun minta maaf jugak sekiranya ada terkasar ke apa ke sepanjang akak berada di rumah yan, maklumlah dh seronok sangatkan sampai yan tak boleh nak bercakap sebab duk bg peluang ngan akak potpet…hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge