Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best πŸ™‚

Yan nie jenis tak selalu intai Google Analytics nie, selalu duk tengok kat getclicky je keywords apa yang tengah top. masuk-masuk dalam tu terkejut uu Pageviews untuk blog ini mendapat 129,826 dan Unic Visitor 58,499. terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini. Tanpa korang semua tak dapatlah merasa trafik macam nie πŸ™‚

Top Traffic Source

Gambar atas adalah entry yang paling banyak di selak pada bulan 8 melalui getclicky. macam biasa fresh content yang menumbang banyak trafik ke blog ini.

Alhamdulillah Google search queries pun meningkat untuk bulan 8 nie.

Terima kasih sekali lagi buat mereka-mereka yang pernah singgah kesini. jangan segan-segan untuk singgah kembali πŸ˜›

Nota Yanmie : Hati riang gumbiraΒ πŸ™‚