Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com

Salam semua, semalam ada makan-makan sikit kat rumah nie, terima kasih buat rakan-rakan blog dan twitter yang sudi datang bertandang ke teratak Yanmie di Bandar Puteri Klang nie. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dan suasana sangat meriah semalam hinggakan hati rasa berat je nak bagi diorang semua balik…hahhaaa

yelah kan bukan selalu dapat jumpa diorang nie, lagi-lagi dapat kenal dan bersua muka. Jomlah layan gambar Β semalam ye, sebelum tu so sori pada yang lain, bukan taknak jemput kat sini, cumanya sebelum nie ada jemput kat twitter, kat blog nie sungguh terlupa nak entry πŸ˜› tapi takpe next time kita jumpa yea πŸ™‚ layan gambar semalam….

Inilah tetamu yang datang, memang kecoh semalam, meh Yan kenalkan yea…ehehe, dari kiri Sue, Anarm.Net, Sukasup dan dari kanan CikNurull dan Azizan4444 diorang berlima nie datang 1 kereta..ohh apakah??? ehehe…

Sue dan anarm memakai baju yang sedondon..oh apakah??? ada ke benda yang kakyan tak tau nie..ehehe πŸ˜›

Azizan dan CikNurull, sama cantik sama padan..eh..eh…korang jangan buat gosip yea…ehehe :P, kang abis kakyan kena serbu dengan diorang dua nie…hahaha *gurau2 ye zizan dan ciknurull*

Alhamdulillah KakIna KL pun ada datang, ini merupakan pertemuan ke 2 kami, memang seronok kalau jumpa kakina nie, potpetpotpet je keje kami, kalau sembang kat phone memang telinga sampai panas..hahha. dah jumpa nie wajiblah Β gelak terbahak-bahak, maybe sebab tu kakina nampak awet muda…ehehe,anak-anak pun dah macam adik beradik je.

Anak teruna KakIna, hensem..putih melepak…ehehe :P, tengoklah mak dia kan…

anak kecik kakina, nampak manja sangat :p

kamilah nie wanita yang kiut…hahaha, eh..eh…ada budak kecik interprem situ πŸ˜›

Sori yea zizan…kakyan nak jugak buh gambar nie…candid pic…hahhaha dan sukasup tengah main tweet kot πŸ˜›

Tak lama lepastu adik ipar dan bakal tunang sampai, alhamdulillah rezeki, diorang bawa cake coklat buah-buahan, ada cheri, blueberi dan peach…marbeles..thanks buat wan dan azie :P, so kami makan cake nie beramai-ramai πŸ™‚

ok meh tengok pulak menu semalam yea, semua menu Yan sediakan sendiri, menunya Nasi Kuning, Nasi kuning nie adalah makanan orang sabah yang sangat popular dan berserta lauk-lauknye…layan jom….

Nasi Kuning

Sambal Ayam

Daging Masak Kicap

Acar Timun

Agar-agar Milo

Tembikai, nak beli nie siap tanya kat makcik tu..suruh pilihkan yang manis…hahha

Cake Buah-buahan yang di bawa oleh Wan dan Azie…marbeles πŸ˜›

Syukur alhamdulillah seronok dapat jumpa diorang semua, harap maaf sekiranya ada yang terkurang dan terkasar bahasa sepanjang pertemuan. harap jangan serik untuk datang lagik yea…

Nota Yanmie : ehek…semalam Zzzzz awal πŸ˜›

You Might Also Like

49 Replies to “Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com”

  1. yanmie :
    insyallah akan jemput..hari tu jemput dari twitter, klu nk tau perkembangan perkempisan akak tgk status kt twitter…akak agak ektip kt twitter πŸ˜›

    hahhaha ayie plak agak detiktiv twitter..jarang..hehe

  2. Pingback: Jelajah Raya 2010 | Suplover Dot Com
  3. alamak Yan…anak akak dah perasan bila kamu kata camtu..malam ni dia berangkat sambung belajar ke uk..doakan agar dia berjaya yer..

    akak baru ajer buat N3 petang ni..banyak sangat cerita..nanti kita jumpa lagi yer

  4. Salam kak yan! πŸ™‚ time kasih atas jemputan dan makanan tu.. masakan kak yan mmg terbaik!! suka sgt daging masak kicap tu. hehehe πŸ˜€ kalau la boleh tapau *tp malu lak..huhu πŸ˜› next time dtg mesti kene tapau.. hihihi.. mau tapau gambar leh x kak? tetibe mood nk update blog membuak2.. chewah πŸ˜› haha

    p/s : kantoi sudah diriku T_T.. hahah

  5. ah tidak, seandainya ku tahu akan agenda perdana nie akan ku hadir walaupun tak diundang, semlm ada kat meru…setakat nk g klang tu beberapa kilo jer…ruginya xdpt jumpa hero berdua tu, kalau tak kompom pipi adik tu kena cubit2 dgn aku…hehe

  6. Salam.. Hi kak Yan. Nur baru balik dari open house ni. Bestnya juadah open house rmh akak.. Air tangan Kak yan plak tu,sure sedapkan.. Agaknya tetamu yg datang tu tak nak balik rmh.. Share le resepi ayam tu..

  7. yeyyyy.. kak yan dah update! malu aiii.. ahahaha.. teringt lagi daging mcm kicap ke ape tuh.. sedapnyeeeee… semalam malu2 nk mkn secara terror.. ahahah.. tq kak..

    p/s: nk curik sedikit gmba eh? πŸ™‚

  8. Salam kak Yan…
    Tertelan air liur tgk hidangan akak… Gambar first, Daus tgk.. ehh mcm bro Anarm je, rupanya betul… ahaks!..

    P/s: My mum tnya resepi Sambal Ayam dgn daging masak kicap… Kalau sudi share ye… Mak biasa buat Sambal Ayam tp versi Terengganu, nampak laen cket.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge