Salam semua, pagi-pagi lagi dah menapak kat youtube, duk search-search video Cinta Kirana then lepastu layan funniest video. sebenarnya video tersebut Yan dah pernah tengok kat Astro (The Drew Carey Show), memang time tengok nie Yan gelak terbahak-bahak dengan en.hubby memang tahap tak boleh tahan punya gelak, sampai keluar air mata..hahaa punyelah dasyat kelakarnya, jom layan….senaman mulut sikit hari nie..ehehe 😛


Hah…amacam?? kelakar tak?? paling tak boleh blah time diorg buat aksi naik Jet Ski..ahahaha, lepas tu aksi amik buah kelapa tu..kah3…sungguh-sungguh senaman mulut hari nie, sempoi betul Richard Simmons 😛

Nota Yanmie : adoiii kelakar giler 😛