Salam semua, pagi tadi yang jem kat youtube, duk layan Teacher Shida punya miming, best giler ini cikgu! sempoi arr, suka pulak Yan tengok, semua video Teacher Shida nie Yan dan habis tengok, boleh kata kaki ngan kepala pun ikut rentak Teacher Shida aka Cikgu Shida yang terer bab mimimg..ehehe. kelakar betul Yan tengok! memang menghiburkan, paling best dia miming lagu Stacy yang bertajuk Jahat, betul-betul bersemangat Yan tengok, Yan pun ikut sama terhibur..ehehe

Jomlah korang gi terjah video-video teacher shida nie sebelum di privatekan, masuk SINI

Kalau nak join fan facebook cikshida (Teacher Shida) boleh je terus ke CikShidaDariParit’s Fans, memang best sangat dapat kenal cikshida nie, tak sabar nak tengok next video pulak..ehehe 😛

Tapi kan ramai jugak sebenarnya yang tidak suka dengan perbuatan cikgu shidah nie, mereka mengatakan perbutan dia adalah sangat memalukan profesyen perguruan, entahlah..korang boleh jugak baca komen-komen tak Foto Khaiitt Tuiii !! Untuk Video Cikgu Shida Mereng , Yan disini tidak menyebelahi mana-mana pihak, cuma Yan nak katakan Yan terhibur tengok video dia…hahhaa 😛

.

Free Laptop Acer Aspire One, klik  SINI

.

Nota Yanmie : Terbaek!!