Salam semua, baru nie Yan curi-curi tangkap gambar anak tengah bermain basikal kat halaman rumah, duk intai-intai apa yang diorang buat kat laman rumah, yan Yan perasan si kecik (Haziq) cuba memakai helmet ayahnya, tapi tak reti, haziq minta tolong si abang (Aiman) untuk pakaikan, memang kelakar tengok haziq pakai Β helmet, beria-ia suruh abang dia pakaian, layan ye…ehehe

helmetMasa Yan tengok haziq nak naik atas basikal nie, duk fikir janganlah haziq tumbang dengan helmetnya, maklumlah helmet tu kan agak berat sedikit..ehehe memang tergelak Yan tengok, tapi Yan curi-curi pandang je diorang nie sebabnya nanti macam tak best pulak amik gambar, sekali sekala amik candid picture ok jugak…nnggee~~

basikalehek…tu tengoklah Haziq tu, beria-ia nak cek dulu keadaan basikal barulah dia nak naik basikal, clever boy!!

haziqhah kantoi dengan haziq!! dia perasan ibu dia tengah tangkap gambar….hahaa

pakai helmetSo haruslah dia duk dekat-dekat suruh ibu dia snap gambar lagi..hahaa

Sekali sekala layan anak-anak dengan minat diorang memang seronok! diorang hepi kita pun turut sama hepi, tapi kalau diorang tak hepi mulalah nak melalak sana sini, so jangan sekat minat anak-anak kita, asal kita tahu apa diorang main, dengan siapa diorang bermain, bukan apa budak-budak nie semua benda yang diorang nampak diorang ingat boleh buat main, so perhatian itu penting πŸ˜›

Nota Yanmie : Tergelak en.hubby tengok gambar haziq pakai helmet nie..kah3 lawak!