Blackberry Torch 9800 dengan Celcom Exec 50

Salam semua, wah menariklah tengok handphone Blackberry Torch 9800 kalau dapat seketul mesti rasa bahagia je hidup nie, maklumlah Yan nie agak ketinggalan sedikit berbanding orang lain, bab-bab handphone nie memanglah tak reti, kalau orang bagi pun tau guna untuk call in, call out dan untuk tangkap gambar aje…ehehe, tapi bila tengok Blackberry Torch 9800 Smartphones nie hati rasa teruja nak memilikinya. Blackberry Torch 9800 Smartphones ini jugak adalah merupakan smartphones pertama dwi penggunaan iaitu blackberry keyboard and 3.2inch touch screen, menarik bukan?

blackberry torch 9800Wooo sangat menawan hati Blackberry Torch 9800 nie, berangan kejap gambar kami di snap dari Blackberry Torch 9800 nie…ehehe

bbtorch

Ya Rabbi….sungguh jatuh hati tengok Blackberry Torch 9800 nie!! sehinggakan hati berdebar-debar ingin memilikinya, maklumlah handset sekarang nie handset murah-murah aje. ok….jom tengok apa Specialnya dengan Blackberry Torch 9800 nie 🙂

maximized multimedia

wwwooohhooo menarik sungguhkan! dengan space 8GB dan boleh upgrade sehingga 32GB memang sangat sesuailah dengan kami yang suka bergambar nie, sampai lebam simpan gambar pun takpe, tak perlu nak risau-risau untuk delete gambar-gambar dulu sebab space sangat luas…arrghh!! nyamannyeee 🙂

5mp camera

Kalau snap gambar guna Blackberry Torch 9800 nie sure gambar cantik, mana tidaknya 5 Megapixel tu dah tu siap auto focus-berterusan dan ada image stabilization, ditambah 11 mode imej dan merakam video untuk memudahkan saat-saat spontan, boleh melaram lepas nie ambik gambar dan video sendiri…hahahaa

integrated socail feedsYeehhaaa semestinya ini yang semua orang suka sebab boleh berkomunikasi dengan nyaman, satu aplikasi yang paling Yan suka sebab boleh bersosial, tambahan pulak sekarang nie memanglah sangat addicted dengan twitter, kalau dapat Blackberry Torch nie senanglah Yan nak update Status kat twitter tu…sangat mudahkan 🙂

Faster richer browsingApa yang penting dengan Blackberry Torch 9800 nie ianya sangat mudah di gunakan dan senang mengakses dan menguruskan beberapa laman terbuka dengan tab browsing dan juga siap boleh bookmark laman web yang korang suka…bestkan!

layan pulak review pasal Blackberry Torch 9800 nie

fuh…makih kuat jatuh hatiku padamu Blackberry Torch 9800 nie 🙂

Lagi mantap dan bergaya rasanya bila Blackberry Torch 9800 ini di padankan dengan Celcom Exec 50, memang ngam betul! sangat berbaloi-baloi!! jom cekidaut apa pulak yang boleh membuatkan Blackberry Torch 9800 nie menawan di samping Celcom Exec 50 nie 🙂
celcom exec 50
Yee…sangat berbaloi seperti gambar diatas, diskaun sehingga 30% setiap bulan, semakin banyak yang korang gunakan semakin banyak dan berganda-ganda diskaun yang bakal korang terima..oh!! bestnyeee 🙂
celcom exec
Memang berbaloi-baloi kalau amik pakej Celcom Exec 50 nie, tengok ajelah gambar atas tu, macam-macam yang akan korang dapat, kalau Yan dapat je Blackberry Torch 9800 kat atas tu memang Celcom Exec 50 inilah yang bakal jadi pilihan, lagi pun rasanya hampir 8 tahun jugak Yan nie memang setia dengan celcom, Yan, en.hubby dan keluarga semuanya menggunakan talian Celcom, sangat sayangkan celcom, tak pernah pun tergugat nak tukar ke talian lain sebabnya di celcom macam-macam bonus ada, so kenapa pilih yang lain 🙂
rates celcom exec50
See, pakej celcom exec 50 nie memang terbaik, jauh beza dengan talian lain.
compare rates
Jom bandingkan rates diatas, jauh beza okeh! makanya celcom adalah yang terbaik 🙂

saving tableWoowww teruja tengok gambar atas nie! banyak jugak yang boleh di jimatkan dengan memilih Plan Celcom Ecex 50 Postpaid nie! harus langgan plan nie kalau dapat Celcom Blackberry Torch 9800 nanti…ehehe *perasan*

Celcom juga akan melancarkan Blackberry Torch 9800 pada tarikh 29 Oktober 2010, jadilah antara pelanggan yang pertama hingga ke 100, hanya ada pada acara majlis pelancaran tersebut sahaja dan dapatkan secara percuma barangan-barangan dibawah:-

FREE Jabra Bluetooth Headset Jabra Cliper (worth RM125)

FREE 8GB Micro SD Card (worth RM68)

FREE Energizer Portable (worth RM58)


Untuk keterangan lanjut sila layari
aiman dan haziq

Sebenarnya entry ini adalah Entry contest untuk Nuffnang, jomlah korang ramai-ramai masuk contest ni, siapa tahu boleh menang Smartphones Celcom Blackberry Torch 9800. Klik SINI untuk menyertai Contest dari Nuffnang ini.

Nota Yanmie : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu 😛

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

35 Comments on “Blackberry Torch 9800 dengan Celcom Exec 50”

  1. Best jugak tengok BB touch ni. Hehe.. Good luck kak yan. Malas la rasanya nak join contest ni. Baru ni dah sayang digi lebih2 sebab nak iphone, takkan sekarang nak sayang celcom pulak.. hehe.. Dalam realiti sebenarnya pulak memang guna celcom.. 1st time beli sim card, ialah sim celcom. dan masih guna sampai la sekarang ni.

  2. oh kontez yer, menarik gak nie, tapi tuler bab2 nak mengarang cerita nie tak berapa nak reti, kalau ada rezeki yan menang bleh ler berposing sakan dgn en.hubby tu nanti yer…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge