Header baru versi ceria

Salam semua, oh hari nie adalah hari yang paling sibuk, kejap lagi nak rempit ke KLIA ambik Ayah dan adik, flight diorag tadi pukul 11.30 pagi maybe dalam pukul 2.40 sampai KLIA. So ada masa sedikit nie nak entrykan pasal header nie, amacam pendapat korang ok tak? ada yang komen macam taska pun ada, hahaa sabar jelah aku!

header yanmieonline

Sebenarnya header nie adalah atas idea Yan sendiri dan di design oleh Koz, memang puas hati dengan hasil kerjanya, Yan cuma perlu cerita dan gambarkan sahaja header jenis macam mana Yan nak dan dia akan draft seterusnya buat final header…dan hasilnya memang inilah yang Yan maksudkan.

Makasih yee koz, memang cantik header nie, yang paling best tang bee aka lebah tu, cuba korang main-mainkan mouse korang kat header tu, nanti lebah tu ikut sekali…ehehe, jom kasik pening itu lebah! dan lagi satu, jangan tanya kenapa ada seorang budak pompuan kat atas tu ye…ehehe sebagai pelengkap aje tu..xde makna apa pun..nnggeee~~

Nota Yanmie : Yeayy mak ada kirim makanan dari sabah..yippieee πŸ˜›

You Might Also Like

63 Replies to “Header baru versi ceria”

    1. ehehe…tukar2 pastu klu bosan blh tukar yg lama..setakat nie ada 3 header yg bersaiz sama..so blh lah kakyan pusing2 ganti header tu..ehehe πŸ˜›
      eh mana ada sponser, bayar ler….

  1. tertanggal butang F5 dok refresh, nk make sure masuk blog yg betul…haha
    padan muka bee tu kena buli dgn aku, nasib baik dia tak pengsan main kejar2…hehe

  2. salam yan. wah… memang cantik header baru ni yan. tapi memang kakchik rasa macam masuk playground. kiranya rumah keluarga yang ceria dan kondusif untuk kanak-kanak la ni.

    1. waalaikumsalam kakchik, alhamdulillah komen kakchik nie memang itulah jawapan yang tepat kepada header di atas…heeee….sayang kakchik sebab memahami dan seterusnya blh baca apa disebalik header nie. tengkiu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge