Jalan-jalan di utara

Salam semua, Yan ada kat utara tanah air nie, jalan-jalan cari makan…hehehe, kami bertolak pagi semalam pukul 10 pagi sampai kedah pukul 4 petang. Kat kedah nie kami duk kat Jerlun rumah tok en.hubby πŸ™‚

Now pulak ada kat Perlis rumah sepupu en.hubb, melawat dia sebelum berangkat untuk menunaikan ibadah haji.Β Oh jadual sangat penuh, duduk sini pun tak lama, maybe 2-3 hari je sebabnya en.hubby tak boleh cuti lama…huhuhu.

Nie pun update dari handphone aje, laptop tinggal kat rumah tok kat jerlun. Malam kang baru balik sana.Β Malam karang online guna laptop, kalau line ok bolehlah upload gambar sawah bendang…hahaha jakun jap πŸ™‚

Nota Yanmie : Update dari handphone je πŸ˜›

You Might Also Like

26 Replies to “Jalan-jalan di utara”

  1. I had a dream to start my company, but I didn’t have got enough amount of cash to do it. Thank God my close fellow advised to utilize the mortgage loans. Thus I used the commercial loan and made real my dream.

  2. Anip :
    lamenyer x komen kat sini..huh !..
    kt kedah ea..sonok nyer..byk makan..huhu..
    upload la gmbr sawah yg sejk mata mmndng..hee~

    Kedah banyak makan ke? Bukannya penang ke banyak makanan.. hehehe

  3. yan update dari henpon camne?sama macam live blogging ke?jangan lupa upload ye.. πŸ˜›

    *macam la diri sendiri ni tak pernah tengok sawah πŸ˜› (akak ler tu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge