Jalan-jalan di utara

yanmie 26

Salam semua, Yan ada kat utara tanah air nie, jalan-jalan cari makan…hehehe, kami bertolak pagi semalam pukul 10 pagi sampai kedah pukul 4 petang. Kat kedah nie kami duk kat Jerlun rumah tok en.hubby πŸ™‚

Now pulak ada kat Perlis rumah sepupu en.hubb, melawat dia sebelum berangkat untuk menunaikan ibadah haji.Β Oh jadual sangat penuh, duduk sini pun tak lama, maybe 2-3 hari je sebabnya en.hubby tak boleh cuti lama…huhuhu.

Nie pun update dari handphone aje, laptop tinggal kat rumah tok kat jerlun. Malam kang baru balik sana.Β Malam karang online guna laptop, kalau line ok bolehlah upload gambar sawah bendang…hahaha jakun jap πŸ™‚

Nota Yanmie : Update dari handphone je πŸ˜›

26 thoughts on “Jalan-jalan di utara

  1. I had a dream to start my company, but I didn’t have got enough amount of cash to do it. Thank God my close fellow advised to utilize the mortgage loans. Thus I used the commercial loan and made real my dream.

  2. Anip :
    lamenyer x komen kat sini..huh !..
    kt kedah ea..sonok nyer..byk makan..huhu..
    upload la gmbr sawah yg sejk mata mmndng..hee~

    Kedah banyak makan ke? Bukannya penang ke banyak makanan.. hehehe

  3. yan update dari henpon camne?sama macam live blogging ke?jangan lupa upload ye.. πŸ˜›

    *macam la diri sendiri ni tak pernah tengok sawah πŸ˜› (akak ler tu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tsunami Melanda Sumatera Barat

Salam semua, pagi tadi tengok berita terkejut dimana Tsunami kini melanda di Sumatera Barat, Ya Allah tetiba teringat Tsunami yang pernah melanda dahulu, Tsunami Mentawai ini memang tidak sedahsyat Tsunami yang pernah terjadi di Aceh beberapa tahun yang lalu. Namun meski demikian akibat Tsunami ini dilaporkan 40 orang korban Β dan […]

Subscribe US Now