Layan MotoGP Sepang 2010

yanmie 19

Salam semua, semalam kami sekeluarga pergi ke litar sepang untuk menyaksikan perlumbaan MotoGP 2010, seperti biasa memang best sangat-sangat, macam-macam ragam orang, kali nie sangat enjoy sebabnya Rossi winner…ehehe, ramai yang seronok sangat! sorak sana-sini memang sengit betul. Jom layan gambar ye, nak cerita panjang sangat, biarlah gambar-gambar nie yang menceritakan situasi semalam semasa berada di Litar Sepang…cewah!!

tiket motogpSampai-sampai kat sana, tudia punyalah susah nak cari parking, berjalan kaki dekat 2km jugak, sila percaya sampaikan kasut yang Yan pakai tu boleh terputus..wakaka sib baik dalam keta ada kasut spare, kalau tidak harus berkaki ayam je…kah3, tiket atas tu untuk kami bertiga…oh ye semalam jugak bawa sekali adik lelaki Yan, tu pasal ada 3 tiket…ehehe kami duduk kat main grandstand, harga tiket dah naik wooo, tahun lepas tak silap rm80 je, tahun nie rm 102.00 untuk 1 tiket, hem takpelah bukan selalu nak layan, minat punya pasal ok je 😛

motogp 1motogp 2motogp 3motogp 4anak-anak nampak je motor nie takyah nak susah-susah suh diorang berdiri kat situ, diorang sendiri yang request nak ambik gambar kat situ..hahhaa 😛

motogp 5heh…gedik!! bape banyak gambar sendiri nak upload nie..kah3 😛

motogp 15en.hubby syiok perhati budak depan kami eksited giler tengok race…ehehe

motogp 16haziq dah uncle dia 😛

motogp 14

motogp 6motogp 7motogp 8nampak tak itu no?? yeay rossi winner 😛

motogp 9motogp 10motogp 11

Gambar atas nie ntah muka sapa-sapa ntah, saje snap sebab tertarik dengan pakaian mat salleh nie..hahaa jadik tumpuan seh dia..ehehe 😛

motogp 12

Sebelum balik, heli dari atas sempat lagi menyuruh kami melambai ke arah kamera…hahaha

Fuh oklah banyak sangat upload gambar nie, kang ada yang nangis nak view entry nie sebab takut lambat loading, kalau nak tengok gambar lain nanti Yan uploadkan kat facebook nanti yea 🙂

Nota Yanmie : ehek…tergedik sudah!! banyak pulak gambar muka sendiri nie…ehehe 😛

19 thoughts on “Layan MotoGP Sepang 2010

    1. hee…perasaan mcm mana…kakyan dh biasa dh pi tgk2 race kt sepang nie, tak terkira dgn jari dh..ehehe, kalau rajin selaklah entry lama2..hehe kena dera lagi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

My Raya Moments Contest

Salam semua, adeh sebenarnya tak tahu nak letak gambar apa untuk My Raya Moments nie, harus join sebabnya besan yang anjurkan kontes nie, siapa lagi kalau bukan top blogger yang tengah hot sekarang nie iaitu Eyriqazz, kontest nie sangat menarik sebabnya cara pengadilan dan syarat pun tak rumit, hem…takpelah kalah […]

Subscribe US Now