Live : Muzium Padi

yanmie 43

.

.

.

muzium padi

Muzium Padi Kedah

Nota Yanmie : Update dari Handset aje 😛

43 thoughts on “Live : Muzium Padi

  1. Untuk apa2 pertanyaan Boleh Hubungi Muzium Padi di talian +604 735 1315 atau Lembaga Muzium Negeri Kedah di talian +604- 733 1162. Korang juga boleh menghubungi Pejabat Tourism Malaysia Kedah di talian +604-731 2322 / 730 1322 atau Pusat Penerangan Pelancongan Bukit Kayu Hitam di talian +604-9222 078.

  2. @eiela
    buah carom tuh rupanya bulat sebijik macam bumbung muzium tuh. tapi tepinya takdelah bergerigi macam tuh. dia licin je. selalunya dia berwarna merah, hitam dan coklat. Gunanya untuk main carom, yang kita jentik2 atas papan yang ada lubang di setiap 4 penjuru papan carom tuh. tuh jelah kak, yg dpt saya terangkan. tak tau lah akak paham tak.

  3. salam,
    1st time me jejak kaki kat blog yg famous ni
    muzium padi ni..emm..me tak pernah sampai..laman padi kat langkawi pun me setakat lalu ajer..tak sempat nak singgah–langkawi byk plak tempat utk dilawati 🙂

    anyway, me 1st winner contest kak ina KL, kalau tak silap, one of prizes, me dpt iklankan blog me kat blog u yg famous ni utk sebln 🙂
    best nya 🙂
    me nak kena buat banner ke? me tak de banner utk blog me.
    thanks yer

    1. Salam, thanks singgah ke sini. untuk makluman banner boleh diberikan kepada saya untuk di letakkan di bahagian side bar, tidak ada tempoh untuk penyerahan banner tersebut, dan banner tersebut akan diletakkan selama sebulan.

      btw tahniah yea coz jd 1st winner di blog kakina KL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Bayaran Berniaga Di kaki Lima Di Sandakan Kekal 50 Sen

Salam semua, fuh penat baru balik dari kedah terus on lappy..hahaa tegar tak tegar, selama 4 hari berada disana memang online dari handphone aje, siap buat live posting lagi, oklah nak entry pasal tajuk kat atas tu, biar betul bayaran berniaga di kaki lima di Sandakan di kekalkan sebanyak 50 […]

Subscribe US Now