Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Salam semua, semalam merupakan Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting yang telah dia adakan di Taylor’s college, seronok tengok gambar kawan-kawan yang dapat pergi sana, sayang betul tak dapat pegi..insyallah ada peluang lain nak jugak join event-event nuffnang nie.

Gplus

Apa yang menariknya tentang Ahli Glitterati Plus nie, mereka akan mendapat keistimewaan yang lebih sikit dari ahli glitterati biasa. difahamkan oleh eyriqazz bahawa akan ada pendaftaran sebagai Ahli glitterati plus nie secara online di site nuffnang nanti, so kalau korang rasa-rasa layak bolehlah daftarkan diri nanti secara online, mereka yang menghadiri meeting semalam dah pun mendaftarkan diri secara automatik..bestkan diorang…

taylor's college

Tali barut kakina dan eyriqazz…syioknyee tengok gambar diorang nie 🙂

Ada banyak lagi gambar diorang semalam, seronok tengok, nampak diorang semua enjoy, boleh jugak tengok slide di facebook besan Yan di SINI

You Might Also Like

54 Replies to “Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting”

  1. Tue la pasal.. Saya pon xdapat nk join.. Dah siap register dah.. suddenly ada emergency… Lepas ni sy tolong undi Kak Ina seperti dicadangkan encik besan kak yan…wahahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge