Takziah buat Eyriqazz atas pemergian Ayah tercinta

yanmie 18

Salam semua, pagi nie baru dapat online macam biasa, semalam agak sibuk jugak, pagi nie blog pertama Yan pergi baca macam biasa blog besan Yan iaitu Eyriqazz untuk membaca entry di blog beliau, tetapi terasa pelik dalam hati kenapa tidak ada update dari beliau. lepas tu mengembara ke blog KakIna, then terbaca pasal entry kakina pasal kehilangan ayahnda Eyriqazz yang tercinta. Alfatihah buat arwah, moga rohnya dicucuri rahmat. Serius Yan baru je tahu!

eyriqazz

tweet dari Eyriqazz

Buat Eyriqazz, moga tabah yea, terima ianya sebagai ketentuan ilahi, Yan doakan moga Arwah ayahnda tercinta di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman…Amin.

Nota Yanmie : ALFATIHAH….

18 thoughts on “Takziah buat Eyriqazz atas pemergian Ayah tercinta

  1. Al-Fatihah buat Allahyarham ayahanda Bro Eyriqazz.. Tersentuh dengan kata2 dia.. Hargai kedua-dua ibu bapa ketika hayatnya.. Nur rindu dengan arwah MIL..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Terima kasih Nuffnang bawa tengok wayang

Salam semua, semalam pergi tengok movie Premier Screening Altitude bersama nuffnang di TGV One Utama. Yan dengan en.hubby sampai awal jugak kat One Utama tu sebabnya takut traffic jam, anak tinggal kat Shah Alam, diorang sendiri yang nak tinggal sana, siap halau Yan cepat-cepat keluar dengan ayahnya..see anak-anak sangat sporting…hahaha […]

Subscribe US Now