Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, tak sangka ye ada yang admire dengan themes blog Yan nie…ehehe 🙂

keywords heee….perasan jap ada yang google Yan pnya template 🙂

keywords So cepat ngaku siapa yang google keywords atas tu?? ehehee…cepat angkat tangan, nak jugak tahu…ehehe

Nota Yanmie : Terima kasih buat Kulanzsalleh.com kerana beliau banyak membantu Yan dalam flatform wordpress, dialah idola Yan dalam wordpress dan blog dia dululah sebagai sumber ilham tercetusnya idea untuk Yan bertukar ke wordpress 🙂