Tiket wayang premier screening Altitude dari Nuffnang

yanmie 14

Salam semua, hari nie Yan ada dating dengan en.hubby kat TGV 1 Utama, dapat tiket free dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, lama tak masuk panggung dengan en.hubby nie, last sebelum lahirkan aiman…hahaa bapak lama kan, so hari nie kebetulan hantar adik ke Shah Alam, anak-anak nak ikut sekali lepak kat Shah Alam, so boleh lah dating dengan nyamannya bersama en.hubby, lama tak dapat peluang berdua-duaan macam nie…yyeeehhhaa..kah3

Kali nie tengok movie altitude, tak tahu ler best ke tak, yang bestnya ianya adalah tayangan premier sebelum ditayangkan secara rasminya besok di seluruh pawagan tanah air, yeeehhaaa kira Yan tengok dulu baru korang dapat tengok keesokkan harinya di panggung wayang…ehehe sekali lagi tengkiu Nuffnang!! love u!!

Balik nanti Yan review pasal Movie Altitude nie, tak tengok lagi camne nak review kan…ehehe

Nota Yanmie : Alahaiii malu-malu kuceng pun ada nie, kalau jumpa tegur-tegurlah ye 🙂

14 thoughts on “Tiket wayang premier screening Altitude dari Nuffnang

  1. saper yg g tu jgn lupa minta otograp yan yer…
    nasib baik hero2 dia tak ikut skali, kalau tak kacau ler yan n en.hubby dia nk gatal2 tangan dlm gelap…haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Takziah buat Eyriqazz atas pemergian Ayah tercinta

Salam semua, pagi nie baru dapat online macam biasa, semalam agak sibuk jugak, pagi nie blog pertama Yan pergi baca macam biasa blog besan Yan iaitu Eyriqazz untuk membaca entry di blog beliau, tetapi terasa pelik dalam hati kenapa tidak ada update dari beliau. lepas tu mengembara ke blog KakIna, […]

Subscribe US Now