Debaran Terakhir Hidup Untuk Memberi

yanmie 48

Salam semua, syukur alhamdulillah terkini blog ini tersenarai antara top 15 untuk Contest Hidup Untuk Memberi yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, di harap kedudukan tersebut berkekalan, suspen jugak nie sebab dengar-dengarnya saingan sangat sengit, lagi 1 bulan sahaja lagi untuk contest ini berakhir, so korang marilah support Yan untuk […]

Pemenang mini contest RM50.00 untuk di kongsi

yanmie 51

Salam semua, hehee baru sudah makan dan temankan anak tengok Wonderpets, sebelum itu terima kasih pada semua yang sudi meneka, korang memang sporting!! luv u all :), walaupun tidak ada jawapan yang tepat tapi ada tekaan jawapan yang hampir-hampir tepat, ok now nak announce siapakah pemenang untuk RM50.00 untuk di […]

RM50.00 untuk di kongsi (Closed!)

yanmie 130

Salam semua, baru kejap tadi dapat payment dari innity untuk bayaran iklan sebelum setia dengan nuffnang, rasanya tu payment bulan 9 kot kalau tak silap, hem entahlah asalkan innity nak bayar, tak banyak pun sikit je, tapi rasanya nak kongsi dengan pembaca blog ini. ini hanyalah short mini contest, malas […]

Pemenang jom teka cuti-cuti di JB

yanmie 30

Salam semua, adess kejap je contest teka no bilik tu berlangsung, lebih kurang dalam 10 minit je dah dapat pemenang, ggrrr!! ingat nak biar sampai pukul 12 malam nie, tapi macam tak best pulak nak biar lama-lama sebab pemenang dah ada, kesian kat kawan-kawan yang lain meneka. oklah dah bersedia […]

Cuti-cuti di JB – jom teka ada hadiah

yanmie 36

Updated contest Closed! sebab dah ada pememang, giler betul diorang nie terer meneka 🙂 nantikan keputusannya selepas ini 🙂 Salam semua, semalam kami baru balik dari JB bercuti di sana, kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru, seronok sangat percutian kali ini. Terima kasih sangat-sangat pada […]

Kantoi dengan mak mertua

yanmie 55

Salam semua, alhamdulillah semalam dah selamat sampai di rumah Klang nie, pagi nie online terus cek email, banyak email menarik dan menggembirakan dalam inbox…ehehe, lepas tu buka blog sendiri saje tengok-tengok walaupun takde update semalam, lepas tu buka pula facebook, terkejut dan tersentap…hahaha hah nampak tak mesej atas tu?? ha […]

Aiman dan Haziq dah sampai JB

yanmie 30

Salam semua, syukur alhamdulillah tadi kami sampai JB dalam pukul 12.30 tengahari, lebih kurang 4 jam setengah nak sampai JB, kejap aje rupanya takdelah jauh sangat nak ke JB nie, lebih kurang sama macam balik kedah jugak :), tapi sebelum tu singgah di Masai, shopping baju 17 helai 😛 Tadi […]

JB tunggu kami datang

yanmie 54

Salam semua, selamat berhujung minggu semua, entry ini di taip dengan selaju-lajunya sebelum tutup lappy, kejap lagi kami nak gerak dah nak ke Johor Bahru , jalan-jalan cari makan…ehehe, punyelah jauhkan jalan-jalan carik makannye, nanti update kemudian ye 🙂 Kalau berjalan jauh memang wajib bawa 2 botol air atas tu, cuba […]

Masalah Cache punca blog tidak feed

yanmie 44

Salam semua, kalau korang perasan seharian blog ini nampak macam tak update blog sebabnya langsung tak boleh nak ping blog, kat dashboard blogger (blogspot) pun tak nampak entry terbaru blog ini sedangkan ada je entry yang di updatekan kat blog nie. mula-mula buka blog memang tak nampak entry latest tapi […]

Bersabar Dan Berdoa

yanmie 27

Testing Post Hadith : Dari Abu Hurairah r.a bahawa nabi SAW telah bersabda:”Allah sentiasa memperkenankan doa seorang hamba selama doa itu tidak mengandungi (perkara) dosa, (perkara yang) memutuskan silaturrahim dan selama tidak meminta supaya cepat-cepat diperkenankan.” Lalu baginda ditanya oleh seseorang:”Apa maksudnya meminta dicepatkan?”Jawab baginda:”Umpamanya seseorang itu berkata dalam doanya:”Aku […]

Subscribe US Now