Salam semua, semalam teruja tengok trafik blog ini, untuk pertama kalinya mendapat trafik sebanyak 6k++ sehari. sebelum ini blog ini pernah jugak memperoleh trafik harian sebanyak 5K++ sehari, adalah dalam 2-3 kali jugak.Alhamdulillah rezeki buffered pun datang dan terus datang, terima kasih buat semua yang singgah ke blog ini.

trafik harian

Biasa trafik harian menten 2K++, tapi semalam alhamdulillah dapat lebih sikit, masa 31hb tu server sown so haruslah mengecewakan Yan, huh! takpelah tak semua benda sempurnakan 🙂

statik nuffnang

Yang seronoknya bila tengok berapa orang online dalam masa sejam, pukul 8 malam semalam jumlah online selama sejam tersebut adalah sebanyak 1,403..woww!! 1st dapat macam nie 🙂

useronlinePertama kali jugak useronline dalam satu masa yang sama mencecah hampir 400 Useronline, sebelum nie pernah tengok takat 200 Useronline je 😛

Nota Yanmie : Nasib baik Server tak down 😛